Nižu se reakcije na jučerašnje polufinale Dore, a drugu polufinalu večer komentirala je i glazbenica Nina Kraljić.

'Godine kada sam izletjela na Doru s etno pjesmom 'Rijeka' za Eurosong, Ukrajina završi druga u finalu isto s etnom i perjem i taman se te godine Eurosong scena počela okretati autentičnom izričaju na materinjem jeziku, savršeno za 'Rijeku'. Ove godine pak favorit nije niti izabran već je ušao kao zamjena, što puno govori. Uz to, svima je sad vidljiv očajan zvuk na sceni Dore, no usprkos tome Baby Lasagna je daleko spremniji za taj nastup nego što sam ja bila', rekla je Nina i nastavila:

Nina Kraljić.
Instagram 

'Ako ne bude opet rukovanja ispod stola na klasično 'rvatski' način sa nekim zakulisnim igrama ili lošim glasanjem (iako sumnjam da bi ljudi glasovali kontra zdravog razuma), Hrvatska bi s ovim genijalnim Dečkom mogla doći do jaaako visokog plasmana na Eurosongu. Ovo je genijalno i podsjeća me na dane kada sam išla na Rammstein koncerte. Sjajna formula za Eurosong koja se ne bi smjela propustiti. Čestitke Marko', dodala je pjevačica.

Inače, Nina se nakon odlaska na Eurosong na Dori ponovno okušala 2021. godine s pjesmom 'Rijeka', kada je odabrana Albina i njezina pjesma 'Tick Tock'.

Nina je i tada na društvenim mrežama 'oplela' po HRT-u i Dori.

'Ne sviđa mi se pjesma 'Tick-Tock' i gotovo. Pomirite se time kako se ja bez beda mirim s tim da samo zato što sam progovorila da nije sve tako divno i krasno iza stagea ili da mi se na vlastitoj jedinoj tonskog probi puštala pjesma Tick-Tock na vlastite in ear slušalice maltene 10 minuta, a ne moja, što stvarno govori o respectu organizatora', kazala je tada Nina.

Nina Kraljić
Dražen Kokorić 

Ove godine održale su se dvije polufinalne večeri, a u nedjelju nas čeka veliko finale. U polufinalima se natjecalo po 12 izvođača, a u finale iz svakog je prošlo po osam izvođača s najviše glasova publike.

Redoslijed nastupa u sutrašnjem finalu možete pogledati OVDJE.