Glumica Jelena Perčin o svom privatnom životu ne voli puno govoriti u javnosti, no povremeno na društvenim mrežama voli podijeliti poneki trenutak iz privatnog života. Ovaj put je na Facebooku podijelila svoju fotografiju dok je bila djevojčica i raznježila svoje pratitelje.

'Evo i mene. Rekla bih jedna od najautentičnijih u kolekciji', napisala je glumica ispod objave.

'Imala sam zaista idilično djetinjstvo. Odrastala sam na Lopudu u kombinaciji s Konavlima i pamtim ga po velikoj slobodni. Mogli smo se puno družiti i dane provoditi na ulici u igri. Živjeli smo u skladu s prirodom i njenim ritmom. S nama se roditelji nisu igrali, sami smo osmišljavali sadržaj za igru za razliku od danas gdje je roditelj sve više uključen i mora djetetu osmisliti zanimaciju', otkrila je Jelena u nedavno u podcastu 'Mame kod Lane'.

Glumica je danas majka troje djece: četrnaestogodišnje Lote, petogodišnje Maše i trogodišnjeg Jakše. 

Kako je Jelena Perčin izgledala u mladosti
Story 

Inače, Jelelena je prije glumca Momčila Otaševica bila u braku sa Kristijanom Babićem, vlasnikom zagrebačkog kluba 'Mint'.

Babića je javnost upoznala najprije kao Jelenina dečka, a onda su se 2008. godine odlučili vjenčati. Njihovo vjenčanje izazvalo je veliku pažnju javnosti. 

Jelena Perčin i Kristijan Babić.
Marko Lukunić/PIXELL 

Pozvali su 60-ak najbližih prijatelja, među kojima i glumac Mislav Čavajda te manekenka i djevojka nogometaša Darija Srne, Mirela Forić. Jelena i Kristijan odlučili su se za romantično vjenčanje u zagrebačkoj Bazilici Srca Isusovog. Sam obred vjenčanja vodio je pater Zvjezdan Linić.

Podsjetimo, Jelena je nedavno gostovala u podcastu 'Mame kod Lane', gdje je komentirala oba razvoda i objasnila kako djeci pojasniti proces rastave.

Jelena Perčin i Momčilo Otašević imaju dvoje djece
Story 

'Jako je to različito i individualno. Potpuno je bio različit moj prvi razvod od ovog drugog jer su u pitanju različiti ljudi. Tu je situacija gdje možeš dati svoj maksimum i nadati se najboljem. Tu nema pravila. Mogu posljedice biti ovakve i onakve, ali ja mislim da je puno teže biti u lošem braku. Nama nije velika promjena jer je Momo, takav nam je posao, puno ga nije bilo, puno je radio pa u tom smislu nije djeci bio šok. Mislim da je važno, i što mi se pokazalo od početka, ono što je moj stav, da je bitno da postoji komunikacija. Da djeca vide komunikaciju među roditeljima i da ona nije patološka. Po mogućnosti da neke svoje ljutnje, povrede, uspije čovjek staviti sa strane. Staviti stvarno djecu na prvo mjesto', poručila je Jelena.

Više fotografija bivšeg para, pogledajte u galeriji: 

Davor Puklavec/ Pixsell, Mario Strmotić/Arhiva Storyja Jelena Perčin i Kristijan Babić