Glumica Jelena Perčin o svom privatnom životu ne voli puno govoriti u javnosti, no povremeno sa svoji nešto više od pet tisuća fanova na Instagramu voli podijeliti poneki trenutak iz privatnog života.

Ovaj put je podijelila fotografiju sa svojom 14-godišnjom kćeri Lotom s kojom je, kako je otkrila u hashtagovima, posjetila Italiju. Mama i kći su pozirale za selfie, a nemoguće je ne primijetiti koliko djevojka sliči svojoj slavnoj majci.

Jelena Perčin i Lota Babić u Italiji
Instagram 

Lotu je Jelena dobila u braku s ugostiteljem Kristijanom Babićem. Perčin i Babić bili su u braku tri godine, od 2008. do 2011., a njihovo je vjenčanje svojedobno izazvalo veliku pažnju javnosti.

Na vjenčanju je bilo 60-ak najbližih prijatelja, među kojima i glumac Mislav Čavajda te manekenka i djevojka nogometaša Darija Srne, Mirela Forić. Jelena i Kristijan odlučili su se za romantično vjenčanje u zagrebačkoj Bazilici Srca Isusovog. Sam obred vjenčanja vodio je pater Zvjezdan Linić.

Jelena Perčin i Kristijan Babić
Davor Puklavec/PIXSELL 

Mladenci su unajmili zaštitare koji su brinuli da predstavnici medija ne uđu u crkvu. Svadbu su prvotno odgodili zbog tragičnog ubojstva Jelenine prijateljice Ivane Hodak, koja je trebala biti kuma. Mladencima je ipak na vjenčanje došla njezina majka Ljerka Mintas Hodak.

Šuškanja o razvodu potvrdila je 2011. godine za magazin Story.

'To se ne može lako odrediti jer to nije odluka koja se donosi preko noći. Riječ je o sukusu situacija, dana, mjeseci koji su doveli do razvoda. Ni ja ni moj suprug nismo nepromišljeni ljudi i ne donosimo takve odluke preko noći. O svemu smo dobro razmislili', rekla je tad.

Jelena Perčin i Momčilo Otašević bili su u braku 4 godine
NOVA PRESS 

Osim Lote, Jelena ima još dvoje djece, Jakšu i Mašu, koje je dobila u braku s kolegom glumcem Momčilom Otaševićem. Njih dvoje su se upoznali i zaljubili na na snimanju serije Zora dubrovačka, a vjenčali se 2018.

I ovo vjenčanje Jelena je odlučila ‘obaviti’ u tajnosti. Par se vjenčao u svibnju 2018. u krugu obitelji i bliskih prijatelja u bokokotarskom zaljevu u Crnoj Gori. Jelena je u to vrijeme bila trudna s njihovim prvim djetetom.

Kćerkica Maša rodila im se u kolovozu 2018., a krajem studenog 2020. dobili su i sinčića Jakšu. Da se razvode, potvrdili su prošle godine.

Više fotografije Jelene Perčin i Momčila Otaševića pogledajte u galeriji: 

Story arhiva Jelena Perčin i Momčilo Otašević u sretnom su braku od 2018.