Nakon što je u utorak ujutro u Zagrebu izgorio poznati noćni klub Mint, čiji je vlasnik Kristijan Babić, prvi suprug poznate domaće glumice Jelene Perčin (42), odlučili smo se prisjetiti koga ljube vlasnici eminentnih klubova u Hrvatskoj.

Jelena Perčin i Kristijan Babić
Davor Puklavec/PIXSELL 

Babića je javnost upoznala najprije kao Jelenina dečka, a onda su se 2008. vjenčali. Njihovo vjenčanje izazvalo je veliku pažnju javnosti.Pozvali su 60-ak najbližih prijatelja, među kojima i glumac Mislav Čavajda te manekenka i djevojka nogometaša Darija Srne, Mirela Forić. Jelena i Kristijan odlučili su se za romantično vjenčanje u zagrebačkoj Bazilici Srca Isusovog. Sam obred vjenčanja vodio je pater Zvjezdan Linić.

Jelena Perčin i Kristijan Babić su bili u braku 3 godine
Marko Lukunić/PIXELL 

Mladenci su unajmili zaštitare koji su brinuli da predstavnici medija ne uđu u crkvu. Svadbu su prvotno odgodili zbog tragičnog ubojstva Jelenine prijateljice Ivane Hodak, koja je trebala biti kuma. Mladencima je ipak na vjenčanje došla njezina majka Ljerka Mintas Hodak. Jelena i Kristijan u braku su dobili kćer Lotu, a nakon tri godine braka, odlučili su se razvesti 2011. 

Sandi Pego
Instagram 

Suvlasnik noćnog kluba Ritz, Sandi Pego (35), vodio je poznati lokal posljednjih nekoliko godina na lokaciji u samom centru Zagreba, a klub je u srpnju 2022. prestao s radom zbog prenamjene zgrade. Kada su pronašli novi prostor, krajem prošle godine ponovno su otvorili Ritz, u istoj ulici gdje se nalazi i Mint.

Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić
Instagram 

Sandi je poznati influencer i poduzetnik, koji je u braku sa Cindy Hadžić. Rođena je i odrasla u Italiji, a 2005. se vratila u Hrvatsku. Godinu kasnije osvojila je titulu Miss sporta, a posvetila se i studiju te završila talijanistiku na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Vjenčali su se u kolovozu 2021. godine na raskošnoj ceremoniji kojoj su prisustvovale brojne poznate osobe. Sandi je u proljeće 2022. bio u finalu showa 'Ples sa zvijezdama', u kojem je s plesnom partnericom Helenom Janjušević završio kao drugoplasirani. Tijekom showa su on i Cindy otkrili da čekaju prinovu, a dječak Ian rodio se krajem rujna prošle godine.

Sandi Pego i Cindy Šoštarčić dobili su sina
Instagram 

Kako je lani ekskluzivno doznao magazin Story od izvora bliskoga paru, Ornela Vištica (34), kazališna, filmska i televizijska glumica u vezi je s poduzetnikom i ugostiteljem Nenadom Šepakom. U šezdesetim je godinama, a žive zajedno u zagrebačkom naselju Svetice. Skupa su sad već dvije godine.

Ornela Vištica i Nenad Šepak žive zajedno
Dražen Kokorić, Borna Filic/PIXSELL 

Nenad je vlasnik dvaju ugostiteljskih lokala; beach bara Carpe Diem na Hvaru i zagrebačkog restorana te bara Khala. Iz prošlog braka ima troje djece, a fatalnom Mostarkom uživa u vezi. Iako je Ornela zatrpana poslovnim obvezama, uspjela je pronaći vremena i za ljubav. Glumica i poduzetnik slobodno vrijeme, šuška se, vole provoditi u šetnjama prirodom, druženju s prijateljima i na obiteljskim zabavama.

Mate Janković i Ornela Vištica bili su 2 mjeseca u vezi
Robert Gašpert 

Ipak, svoju ljubav ne žele dijeliti s javnosti. Ornela nikada nije voljela previše govoriti o ljubavnom životu, a prije Nenada je bila u kratkoj vezi s našim poznatim kuharom Matom Jankovićem (45). Viđeni su 2018. kako u jednom zagrebačkom kafiću kako izmjenjuju nježne dodire i poljupce. Ubrzo nakon toga glumica je objavila informaciju da je prekinula svoju dvomjesečnu romansu s Jankovićem i otkrila da joj je ta godina bila posebno teška.