Influencersko-tiktokerski bračni par Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić upoznali su se prije četiri godine, a uskoro im na svijet stiže i prinova - sinčić kojem će nadjenuti 'internacionalno, drugačije i zvučnije' ime.

'Prvo naše 'ozbiljnije' upoznavanje bilo je 2018. godine kad sam unutar agencije imao jedan bitan sastanak s Talijanima koji su dolazili u Zagreb, a kako je Cindy rođena u Italiji i govori tečno talijanski jezik, pozvao sam i nju da bi agenciji dao dodatnu vrijednost i ponudio accounta koji zna komunicirati na njihovom materinjem jeziku. Klijent se taj dan nije pojavio, a mi smo imali vremena popričati i upoznati se bolje. Sjećam se i danas tog sastanka gdje sam otišao s upitnikom iznad glave razmišljajući kako je ova cura stvarno zanimljiva i može se s njom komunicirati', započeo je Sandi prepričavati njihovo prvo upoznavanje.

No, prvo, 'ozbiljnije' druženje imali su tek kasnije, prilikom odlaska na festival elektronske glazbe u Splitu.

'Naše ozbiljnije druženje bilo je prilikom odlaska na event Ultre u Splitu 2018. godine. Ona je išla autobusom za Split, a kako sam ja to primijetio ponudio sam da ide sa mnom. Moji prijatelji su već bili u Splitu i trebao sam putovati. Tko voli sam putovati? Ja ne! Dovoljno smo se poznavali da je imala povjerenja pristati, i sa svojim prijateljem pridružiti se nezaboravnom putovanju. Rekao bih da nismo u tom trenutku razmišljali 'to je to' jer niti u jednom trenutku nismo izražavali neke simpatije s obzirom na to da se dovoljno dobro ne poznajemo da bi nešto osjetili', rekao je za Story.hr.

No, za prvi poljubac načekali su se oboje, a Sandi nam je otkrio što je presudilo da odluče biti u vezi.

'Presudila je definitivno njezina dobrota s kojom me osvojila. Naše intenzivnije upoznavanje do trenutka 'prve puse' trajalo je gotovo tri mjeseca, a onda u Umagu prilikom jednog eventa na kojem smo surađivali je pao i prvi poljubac. Datum našeg početka veze smo nakon nekog vremena definirali danom kad smo se prvi put poljubili. Tog trenutka sam bio uvjeren da će to biti žena mog života. 

Sandijev plan zaruka koji se na kraju i ostvario zasigurno je jedan od najoriginalnijih. Naime, on je Cindy zaprosio na Tajlandu. Kleknuo je dok su jahali na slonovima.

'Gotovo godinu dana se razmišljalo na koji način ću zaručiti svoju odabranicu. Nije bilo lako, ali sam imao pomoć kolege koji organizira putovanja pa je cijela ta priča bila puno lakša. Slonove obožavam i najteže je bilo naći resort koji ne dopušta košare na leđima, pikave palice s kojim ih tjeraju... Pronašli smo idealan resort koji se prema životinjama ponaša kao da su njihova vlastita djeca. Trebalo je odabrati prsten i biti koncentriran izdržati cijeli put, a da to ona ne sazna. Najveća problematika je bila prebaciti prsten na aerodromu, a da me ništa za to ne pitaju ispred nje, ali uspio sam. Cindy je bila u šoku i nije nikako očekivala to. Baš jako lijep period života koji ostaje zapamćen zauvijek', ispričao je Pego.

Cindy i Sandi vjenčali su se 21. kolovoza prošle godine. Red je bio da pitamo kako je prošla gotovo godina dana otkad su jedno drugome izrekli sudbonosno 'da'.

'Već je prošla gotovo godina dana od našeg vjenčanja, a što se tiče dojmova rekao bi da mi se ništa nije promijenilo osim tog službenog papira. Naša ljubav se ne piše na papiru i radimo na vezi svakoga dana. Mislim da je ključ svake sreće u braku komunikacija i povjerenje s kojim ništa ne može biti teško i ne rješivo ako želiš raditi na svojem braku. Idealan brak ne postoji i toga smo svjesni, ali ono što moramo je preskočiti svaki zid na koji naiđemo i ne ponavljati iste greške koje su nas možda koštale živaca. Svaki dan trebamo raditi na sebi jer nitko nije savršen', zaključio je Sandi.

A osim prve godišnjice braka, 17. srpnja proslavili su i četvrtu godišnjicu veze.

'Prvo pitanje nakon braka bilo je 'je li sada slavimo godišnjicu veze ili godišnjicu braka?' Čak sam to pitanje postavio javno, gdje sam dobio udarac ženske populacije kako moramo slaviti sve. Proslavili smo je u na Hvaru gdje smo se stvarno opustili i uživali u svakom trenutku. Pokušavamo živjeti lijepo kao da nam je svaki dan godišnjica nečega.'

Za kraj, Sandi nam je otkrio tko je 'ona romantična duša' u njihovom odnosu.

'Cindy je dosta veliki romantičar, ali neće to tako pokazati kao što ću ja. Ipak sam ja više cicimici oko nje, nego ona oko mene, ali dobro, zna ona to cijeniti i tempira što je na kraju krajeva puno zanimljivije i ako sad ovo čita, reći će mi - 'vidiš da je zanimljivije ovako'', rekao je Sandi Pego.

Više fotografija Sandija i Cindy pogledajte u galeriji:

Instagram Sandi Pego i Cindy Šoštarić imaju sina Iana