Glumica Bojana Gregorić Vejzović na društvenim mrežama nerijetko dijeli isječke iz privatnog života, a ovog puta prisjetila se Dore 2001. i 2002. godine, kada je zajedno s Duškom Ćurlićem vodila poznatu glazbeno-natjecateljsku emisiju. Naime, Bojana je podijelila fotografiju na kojoj blista u crvenoj haljini i tako oduševila obožavatelje.

'Duško Ćurlić me podsjetio-voditelji Dore 2001.god. ;u pauzi između reklama morala sam odmoriti…Vođenje smo ponovili 2002. Tada je bila samo jedna večer tijekom koje se birala pjesma predstavnica za Eurosong. Danas ususret finalu…meni je zabavno gledati,a vi što kažete?', napisala je.

'Gdje su ta glamurozna vremena kad su voditeljice bile elegantne', 'Famozna', 'Dobra fotka', 'Bilo bi lijepo da ste opet vodili emisiju!', 'Lijepa Bojana', 'Ajme predivno i tako glamurozno', samo su neki od komentara oduševljenih obožavatelja.

Inače, pobjedu na ovogodišnjoj Dori odnio je istarski glazbenik Baby Lasagna, a njegov nastup oduševio je domaću publiku. Ipak, brojni gledatelji požalili su se na tehničke poteškoće tijekom finalne emisije.

'Tehnički problem je bio najbolji', 'Tužit ćemo HRT zbog zlostavljanja', 'Meni su najbolji ti tehnički problemi, samo su bili kratki', 'Ponovno gaf', glasili su komentari.

Više fotografija Bojane Gregorić Vejzović pogledajte u galeriji:

Instagram Bojana Gregorić Vejzović