Iako je bio favorit, pobjeda na Dori iznenadila je Baby Lasagnu. Kad je Duško Ćurlić pročitao da je dobio čak 247 bodova od publike, mladi glazbenik pao je u zagrljaj svoje djevojke Elizabete Ružić, koja mu je prva čestitala.

Elizabeta je Marku osmislila spot za 'Rim Tim Tagi Dim', a od njega je mlađa godinu dana. Radi u obiteljskoj tvrtki u Kašteliru. Studirala je na Umjetničkoj akademiji u Splitu, smjer Medijska umjetnost, a bavi se video produkcijom i art fotografijom.

Baby Lasagna je u intervjuu za Story priznao da, kad je upoznao djevojku Elizabetu, nije pisao, a ni puno čitao pa je sigurno nije osvojio svojim novelama.

'Koliko moja bolja polovica cijeni moju glazbenu stranu, i meni je nepoznanica. Ipak, prije nego što itko drugi čuje moje pjesme, ona ih posluša. Dapače, često po njezinu sudu biram pjesme za album. Da joj se nije svidjela pjesma 'Rim Tim Tagi Dim', možda danas ne bih razgovarao s vama', rekao je otvoreno.

2599.jpg
Goran Čižmešija 

Nerijetko zajedno rade na raznim projektima.

'Kao i u svemu čime se odlučim baviti, podrška mi je, savjetuje me i pazi na mene. Isto vrijedi i za moju obitelj, prijatelje i bližnje', rekao je i dodao:

'Ako je u pitanju moda, tu postoji manjak stila koji nadopunjuje moja bolja polovica. Uvijek kada mi netko pohvali outfit, pohvali zapravo nju. Što se tiče lifestylea, pokušavam biti iskren i korektan, prije svega ljubazan i strpljiv. Ali više je na drugim ljudima da to procijene nego na meni.'

Press Baby Lasagna