Glumica Jennifer Aniston prošetala je crvenim tepihom na dodjeli SAG nagrada u Los Angelesu, gdje je zablistala u srebrnoj večernjoj haljini dubokog dekoltea. Premda svoj privatni život inače drži podalje od očiju javnosti, Jennifer je sada pokrenula glasine o zarukama.

Jennifer Aniston
Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, zvijezda serije 'Prijatelji' pozirala je s prstenom na ruci i tako zbunila svoje obožavatelje, budući da se posljednjih nekoliko godina o njenom ljubavnom životu ne zna gotovo ništa pa nije poznato viđa li se s nekim. Ipak, Jennifer nikada nije skrivala želju za novim partnerom, a u intervjuu za Allure priznala je i da se ponekad osjeća usamljenom.

'Voljela bih vezu. Postoje trenuci u kojima se jednostavno želim sklupčati i reći: 'Trebam podršku'. Bilo bi divno doći kući, pasti nekome u zagrljaji i reći: 'Ovo je bio težak dan', rekla je.

Jennifer Aniston
Profimedia 

Inače, Jennifer je prošle godine posebno pogodila smrt dugogodišnjeg prijatelja, glumca Matthewa Perryja. Glumac je za Jennifer oduvijek gajio osjećaje, a upravo mu je ona pomogla u borbi s ovisnošću. Ipak, nikada nisu bili u romantičnoj vezi, a mnogi obožavatelji smatraju da glumica još uvijek pati za bivšim suprugom Brad Pittom, s kojim je bila u braku pet godina.

O mogućem pomirenju počelo se nagađati nakon što je Pitt bivšoj supruzi za 50. rođendan navodno poklonio vilu, i to za nevjerojatnih 79 milijuna dolara. Uz to, govorilo se i da je jedan od razloga prekida s Justinom Therouxom bio glumičino tajno dopisivanje s bivšim suprugom.

Više fotografija slavne glumice kroz godine, pogledajte u galeriji:

Profimedia Kako se Jennifer Aniston mijenjala kroz glumačku karijeru.