Bivši supružnici Jennifer Aniston i Brad Pitt mnogima su bili jedan od omiljenog holivudskog parova, a obožavatelji se i danas  nadaju njihovom pomirenju. Međutim, sada je u javnost procurila tajna koju je Brad podijelio u jednom, nikad emetiranom intervjuu, prenosi Hello!.

Naime, Brad je tada otkrio da Jennifer mjesečari: 'Puno toga radi dok spava. Upalio se kućni alarm i našao sam je vani. Morala je pregovarati kroz tri ili četiri sobe. Čujem da se ladice u drugoj sobi otvaraju i zatvaraju, pa pomislim da je možda bolje vratiti se na spavanje dok ona obavlja neke stvari', rekao je Pitt pa dodao da Jennifer ima naviku pričanja u snu, pa su neke od najboljih razgovara tako vodili dok je glumica spavala.

Brad Pitt i Jennifer Aniston bili su u braku pet godina
Profimedia 

Inače, Jennifer i Brad u braku su bili pet godina, a do danas su ostali u dobrim odnosima. O mogućem pomirenju počelo se nagađati nakon što je Pitt bivšoj supruzi za 50. rođendan navodno poklonio vilu, i to za nevjerojatnih 79 milijuna dolara. Uz to, govorilo se i da je jedan od razloga prekida s Justinom Therouxom bio glumičino tajno dopisivanje s bivšim suprugom.

U nedavnom intervju za Allure glumica je priznala i da se ponekad osjeća usamljenom: 'Voljela bih vezu. Postoje trenuci u kojima se jednostavno želim sklupčati i reći: 'Trebam podršku'. Bilo bi divno doći kući, pasti nekome u zagrljaji i reći: 'Ovo je bio težak dan'.

Brad Pitt ima novu djevojku Ines de Ramon
Profimedia 

S druge strane, Pitt trenutačno uživa u ljubavi s 29 godina mlađom dizajnericom nakita Ines de Ramon, a nedavno su i službeno potvrdili vezu. Iako se čini da uživa u vezi s dizajenericom nakita, glumac se ipak nije odlučio na najozbiljniji korak – upoznavanje s djecom.

Više fotografija bivših supružnika, pogledajte u galeriji:

Profimedia Par čiju priču znaju apsolutno svi