Jennifer Aniston (55) mnogima je omiljena glumica u Hollywoodu, ponajviše zbog uloge Rachel Green u kultnoj seriji 'Prijatelji'. U šestom je desetljeću, a izgleda odlično. Svojedobno je rekla kako uopće ne jede prženu hranu, povremeno posti, ali to ne znači da ne doručkuje. Pridržavala se godinama režima od pet manjih obroka dnevno, a sada voli prehranu '16:8', kada 8 sati u danu jede, a 16 gladuje. Da bi se uspješno pridržavala ove dijete, nikad ne ustaje prije devet sati ujutro. Savjet nutricionista je da zadnji obrok bude u 18, a prvi oko 10 sati.

Jennifer Aniston vodi zdrav život
Profimedia 

Vježba šest puta tjedno i kombinira pilates i jogu, a ako ne stigne do teretane, onda vozi kućni bicikl. Jennifer je u svijet glume ušla 1988., kada je glumila u filmu 'Mac i ja'. Na filmskom setu je svojedobno i upoznala prvog supruga Brada Pitta. O njihovoj ljubavi je pisao cijeli svijet. Počeli su izlaziti 1998., a dvije godine kasnije su se vjenčali. Presudila im je Angelina Jolie, koju je Brad upoznao 2004. na snimanju filma 'Gospodin i gospođa Smith'. 

Brad Pitt i Jennifer Aniston na premijeri
Profimedia 

'Nekada sam sve glasine shvaćala veoma osobno, pa i one o trudnoći, ali i sve te pretpostavke tipa: 'Oh, izabrala je karijeru umjesto djece'. Ali, oni nemaju pojma što se sa mnom događalo, ili medicinski, zašto ne mogu... mogu li uopće imati djecu? Oni ništa ne znaju, i sve je to bilo zaista bolno, štetno i jednostavno bezobrazno', rekla je glumica prije nekoliko godina i priznala:

'Pokušavala sam ostati trudna. Bio je to izazovan put za mene, put stvaranja bebe... Sve godine i godine i godine nagađanja...Bilo je zaista teško. Prolazila sam kroz izvantjelesnu oplodnju, pila kineske čajeve, ma sve što postoji'.

Baš u vrijeme kada su radili na bebi, doznala je za suprugovu aferu. Do raspada braka došlo je 2004. kada je zbog Jennifer završeno snimanje serije 'Prijatelji' jer je ona što prije htjela osnovati obitelj. Umjesto da se raduje majčinstvu, brak joj se raspao pred očima. 

Jennifer Aniston je operirala nos i nije požalila
Profimedia 

Posljednja nada da bi se njihova veza mogla spasiti ugasila se kada je objavljen intervju s Aniston, u kojem joj je novinar rekao da je Angelina trudna. Kasnije se ispostavilo da je ta informacija bila pogrešna.  

'Razvod je bio finaliziran, i to samo dva mjeseca prije toga, ali znate kako kažu - nada posljednja umire. Briznula je u plač i plakala u tišini nekoliko minuta, nije mogla zaustaviti suze prije nego što je klimnula glavom, previše je bila povrijeđena da bi išta odgovorila'.

Jennifer je odlučila vjerovati Bradu i njegovoj priči kako on i Jolie nisu imali izvanbračnu aferu. 

Jennifer Aniston
Profimedia 

'Bila bih robot kada bih rekla da nije bilo trenutaka kada sam osjećala bijes, povrijeđenost i sramotu. Ne znam što se dogodilo. Ima puno toga što ne razumijem, mnogo toga što ne znam i nikada neću zaista saznati. Mislim da sam iz nekog razloga to prizvala u svoj život. Moram tako razmišljati jer je inače sve to nevjerojatno okrutno', rekla je Aniston. Prije 8 godina ispričala je kako njezina sreća ne ovisi isključivo o potomstvu i tako zauvijek zatvorila usta mnogima koji su je kritizirali jer nema djecu.

Aniston je imala problematičan odnos s majkom Nancy Dow, koja je objavila knjigu u kojoj je otkrila sve o njihovu odnosu. To joj je oprostila tek kad je bila na samrti 1999. Zbog spomenute knjige je nije pozvala ni na prvo vjenčanje. 

Kako se Jennifer Aniston mijenjala kroz godine pogledajte u galeriji: 

Instagram Koliko se Jennifer Aniston mijenjala kroz godine

AnA onda je još 2016. godine podvukla i jasno svima stavila do znanja da njena sreća ne zavisi isključivo od potomstva.