Glumac Matthew Perry u trenutku smrti živio je sam u svojoj vili u Los Angelesu, gdje je ujedno i pronađen. Premda je uživao ogroman luksuz, nikada se nije ženio niti je imao nasljednike. Ipak, Perry nikada nije skrivao da u njegovom životu postoji posebna osoba za koju je uvijek gajio osjećaje.

Velika ljubav glumca Matthewa Perryja
Instagram 

U pitanju je njegova kolegica Jennifer Aniston s kojom je godinama glumio u seriji 'Prijatelji'. Premda je snimanje završeno sredinom 2004., oni su do trenutka njegove smrti ostali dobri prijatelji, a upravo mu je Aniston pomogla u borbi s ovisnošću. Čak štoviše, ona je bila prva koja ga je je suočila s teškom realnošću, onda kada su simptomi već bili očigledni. 

'Znamo da piješ', rekla mu je tada. On je kasnije u svojim memoarima priznao da mu je društvo sa seta bilo najveća podrška, ali da su droga i alkohol imali moć nad njim na vrhuncu slave. 

Velika ljubav glumca Matthewa Perryja
Profimedia 

Priznao je i kako je dugo bio zaljubljen u nju, a jednom prilikom ju je i pozvao na spoj, što je glumica odbila.

'Samo sam pogoršao situaciju time što sam je pozvao van. Odbila me, ali je rekla da bi voljela da budemo prijatelji. Ja sam sve zakomplicirao rekavši: 'Ne možemo biti prijatelji', napisao je.  

Matthew Perry
YouTube 

Podsjetimo, Matthew je pronađen mrtav ove subote u 16 sati u jacuzziju u svom domu u Los Angelesu, a iako uzrok smrti još nije službeno objavljen, sumnja se na srčani udar nakon čega se utopio.

Budući da je glumac bio otvoren oko svoje borbe s ovisnošću, mnogi su se zapitali je li njegova smrt nastupila uslijed predoziranja narkoticima, no izvori iz policije su za strane medije potvrdili da u njegovoj kući nisu pronašli nikakve ilegalne supstance.

Posljednje fotografije voljenog glumca, pogledajte u galeriji:

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia Matthew Perry