Bivša manekenka Iris Livajaobjavila je niz fotografija i videa svog dvogodišnjeg sinčića Lorenza kako igra nogomet. 'Dok tata čeka na golu', napisala je u opisu jedne od fotografija. 

Lorenzo Livaja
Instagram 

Iris je podijelila i video na kojem vidimo kako tata i sin igraju nogomet, a pridružila im se i njihova sedmogodišnja kći Elizabet. Čini se kako je sretna obitelj na savršen način provela nedjeljno poslijepodne.

Livaja
Instagram 

Podsjetimo, Iris i Marko svoju su ljubavnu priču započeli 2014. godine, kada je nogometaš imao samo 20 godina, a bivša manekenka 14 godina više. Iako im, zbog razlike u godinama, nitko nije predviđao zajedničku budućnost, Iris i Marko pokazali su da su godine samo broj.

Par je 2016. godine dobio svoje prvo dijete, kćerkicu Elizabet, a pet godina kasnije postali su roditelji sinčića Lorenza. Prošle su godine, nakon osam godina veze, izrekli sudbonosno 'da'.

Iris Livaja i Marko Livaja slave prvu godišnjicu braka
Instagram 

Vjenčali su se početkom svibnja 2022. godine, a s obitelji i prijateljima slavili su u jednom splitskom restoranu. Slastičar, koji je za njih napravio raskošnu bijelu tortu na čak šest katova, ukrašenu cvijećem i prskalicama.

Pogledajte više fotografija Marka i Iris Livaje.

Instagram Iris Livaja i Marko Livaja slave prvu godišnjicu braka