Iris Livaja stigla je na Poljud podržati svog supruga Marka i Hajduk u srazu s Dinamom.

'Sretno', poručila je manekenka, a onda je podijelila poruku upućenu njoj, koju je držao jedan navijač.

'Hvala Iris', napisao je nepoznati navijač na komad bijelog papira, koji je držao visoko iznad glave.

'Hvala vama', uzvratila je Iris uz tu fotografiju.

Iris Livaja
Instagram 

Iris i Marko Livaja (30) otvorili su jučer restoran 'Duje' u Splitu.Nogometaš Hajduka i supruga vodit će poznati restoran na Gripama, a službeno otvorenje bilo je dan prije utakmice Hajduka i Dinama.

'Restoran Duje za vas otvara svoja vrata', poručila je Iris na svom Instagramu i objavila nekoliko fotki detalja iz restorana. Prije je restoran vodio Mario Matijašević. Livaja i njegova ekipa se već godinu dana upoznaju s poslom, a u svemu im je pomagao dosadašnji vlasnik.

Podsjetimo, Marko i Iris u braku su od početka svibnja 2022. godine, no u vezi su puno dulje. U devet zajedničkih godina dobili su dvoje djece, Elizabet i Lorenza.

Marko Livaja i Iris Livaja
Instagam 

Vjenčanje se održalo u crkvi sv. Stjepana u Splitu u krugu obitelji i prijatelja. Irisina kuma je bila Lana Pavić, a Marko je za kuma izabrao dugogodišnjeg prijatelja iz djetinjstva. Slavlje im nije pokvarila ni kiša koja je padala taj dan, a mladenki su kišobrani pomogli da se sakrije od radoznalih pogleda. Ipak, fotografi su uspjeli uslikati dio njezine vjenčanice s mnogo čipke i tila, a uz nju je iskombinirala salonke s čipkastim uzorkom.

Ljubavna priča Marka Livaje i Iris Rajčić počela je 2014. godine kad je naš proslavljeni nogometaš imao samo 20 godina, a bivša prva pratilja Miss Hrvatske 14 više. Iako im nitko u početku nije predviđao zajedničku budućnost par je svima pokazao da su u krivu. Prvo dijete, kćerkicu Elizabet dobili su 2016. godine, a pet godina kasnije stigao im je i sinčić Lorenzo.

Fotografije s njihovog vjenčanja pogledajte u galeriji:

Ivo Cagalj/PIXSELL, Miroslav Lelas/PIXSELL Iris Rajčić i Marko Livaja zajedno su od 2014. godine