Marko Livaja nedavno je proslavio okrugli 30. rođendan, a njegova supruga Iris tim je povodom podijelila fotografije s proslave. Na fotografijama vidimo i Irisine prijateljice kao što su Ana Gruica Uglešić i Lana Pavić.

Čini se da je dress code proslave bila bijela boja jer je većina uzvanika nosila upravo bijelo, baš kao i Marko i Iris. Sretni par pozirao je i sa svojom kćerkicom koja je ponosno zagrlila svoje roditelje

Iris i Marko Livaja
Instagram 

Podsjetimo, Marko i Iris u braku su od početka svibnja 2022. godine, no u vezi su puno dulje. U devet zajedničkih godina dobili su dvoje djece, Elizabet i Lorenza.

Marko Livaja i Iris Livaja
Instagam 

Vjenčanje se održalo u crkvi sv. Stjepana u Splitu u krugu obitelji i prijatelja. Irisina kuma je bila Lana Pavić, a Marko je za kuma izabrao dugogodišnjeg prijatelja iz djetinjstva. Slavlje im nije pokvarila ni kiša koja je padala taj dan, a mladenki su kišobrani pomogli da se sakrije od radoznalih pogleda. Ipak, fotografi su uspjeli uslikati dio njezine vjenčanice s mnogo čipke i tila, a uz nju je iskombinirala salonke s čipkastim uzorkom.

Ljubavna priča Marka Livaje i Iris Rajčić počela je 2014. godine kad je naš proslavljeni nogometaš imao samo 20 godina, a bivša prva pratilja Miss Hrvatske 14 više. Iako im nitko u početku nije predviđao zajedničku budućnost par je svima pokazao da su u krivu. Prvo dijete, kćerkicu Elizabet dobili su 2016. godine, a pet godina kasnije stigao im je i sinčić Lorenzo.

Više fotografija para pogledajte u galeriji.

Instagram Iris Livaja i Marko Livaja slave prvu godišnjicu braka