Supruga hajdukovca Marka Livaje, Iris Livaja, s Instagrama je poslala jasnu poruku nakon Hajdukove pobjede nad Dinamom, u kojoj je njezin suprug zabio izjednačujući pogodak.

Bivša manekenka podijelila je objave Instagram profila posvećenih Hajduku. Prva pod imenom 'Hajduk u srcu' napisala je:

'Daa daaaaaaa +3. A ćaća se vratia. Kraj', dok je druga pod imenom 'torcidasica_hajduk' napisala: 'Marko Livaja ćaća baluna'.

Iris često suprugu upućuje poruke podrške.

Podsjetimo, Marko i Iris u braku su od početka svibnja 2022. godine, no u vezi su puno dulje. Ljubavna priča Marka Livaje i Iris Rajčić počela je 2014. godine kad je naš proslavljeni nogometaš imao samo 20 godina, a bivša prva pratilja Miss Hrvatske 14 više.

Iako im nitko u početku nije predviđao zajedničku budućnost par je svima pokazao da su u krivu. Prvo dijete, kćerkicu Elizabet dobili su 2016. godine, a pet godina kasnije stigao im je i sinčić Lorenzo.

Njihovo vjenčanje se u svibnju 2022. održalo u crkvi sv. Stjepana u Splitu u krugu obitelji i prijatelja. Irisina kuma je bila Lana Pavić, a Marko je za kuma izabrao dugogodišnjeg prijatelja iz djetinjstva.

Slavlje im nije pokvarila ni kiša koja je padala taj dan, a mladenki su kišobrani pomogli da se sakrije od radoznalih pogleda. Ipak, fotografi su uspjeli uslikati dio njezine vjenčanice s mnogo čipke i tila, a uz nju je iskombinirala salonke s čipkastim uzorkom.

Više fotografija s vjenčanja Iris i Marka pogledajte u galeriji:

Instagram Iris Livaja i Marko Livaja slave prvu godišnjicu braka