Iris Livaja jedna je od najpopularnijih žena nogometaša u Lijepoj našoj, a osobito je omiljena među navijačima Hajduka.

Svog supruga Marka Livaju redovito podržava u dobru i u zlu, što je još jednom dokazala kad je nakon što je njen suprug Marko Livaja napustio pripreme za reprezentaciju javnosti poslala jasnu poruku.

Marko Livaja i Iris Livaja su u braku od svibnja 2022
Instagram 

'Stijena tvojoj svijesti, sunce tvojim kišnim danima i tišina tvojima olujama. Od prvog dana', napisala je na Instagram Storyju.

'Obećavam ti vjernost u dobru i zlu, u zdravlju i bolesti. Ljubit ću te i poštovati u sve dane života svoga', dodala je.

Podijelila je i fotografiju njegova dresa prebačenog preko sjedala na tribinama nizozemskog stadiona iako njezinog supruga nije bilo na utakmici.

Dres Marka Livaje na nizozemskim tribinama
Instagram 

Iris se na Instagramu oglasila i nakon jučerašnjeg poraza Hrvatske, ali ovaj put njena objava nije bila vezana za nogomet, već za privatni život.

Objavila je snimku njenog i Livajinog sina Lorenza kako trči, a zatim se dječak okreće i pozira.

Iris Livaja objavila snimku sinčića Lorenza Livaje
Instagram 

Podsjetimo, Marko i Iris u braku su od početka svibnja 2022. godine, no u vezi su puno dulje. Ljubavna priča Marka Livaje i Iris Rajčić počela je 2014. godine kad je naš proslavljeni nogometaš imao samo 20 godina, a bivša prva pratilja Miss Hrvatske 14 više.

Iako im nitko u početku nije predviđao zajedničku budućnost par je svima pokazao da su u krivu. Prvo dijete, kćerkicu Elizabet dobili su 2016. godine, a pet godina kasnije stigao im je i sinčić Lorenzo.

Njihovo vjenčanje se u svibnju 2022. održalo u crkvi sv. Stjepana u Splitu u krugu obitelji i prijatelja. Irisina kuma je bila Lana Pavić, a Marko je za kuma izabrao dugogodišnjeg prijatelja iz djetinjstva.

Slavlje im nije pokvarila ni kiša koja je padala taj dan, a mladenki su kišobrani pomogli da se sakrije od radoznalih pogleda. Ipak, fotografi su uspjeli uslikati dio njezine vjenčanice s mnogo čipke i tila, a uz nju je iskombinirala salonke s čipkastim uzorkom.

Više fotografija s vjenčanja Iris i Marka pogledajte u galeriji:

Instagram Iris Livaja i Marko Livaja slave prvu godišnjicu braka