Iris i Marko Livaja (30) otvorili su danas restoran 'Duje' u Splitu. Nogometaš Hajduka i supruga vodit će poznati restoran na Gripama, a službeno otvorenje bilo je danas, dan prije utakmice Hajduka i Dinama. 

Iris Livaja
Instagram 

'Restoran Duje za vas otvara svoja vrata', poručila je Iris na svom Instagramu i objavila nekoliko fotki detalja iz restorana. Prije je restoran vodio Mario Matijašević.

Iris Livaja
Instagram 

Livaja i njegova ekipa se već godinu dana upoznaju s poslom, a u svemu im je pomagao dosadašnji vlasnik.

Iris Livaja
Instagram 

Podsjetimo, Marko i Iris u braku su od početka svibnja 2022. godine, no u vezi su puno dulje. U devet zajedničkih godina dobili su dvoje djece, Elizabet i Lorenza.

Iris Livaja
Instagram 

Vjenčanje se održalo u crkvi sv. Stjepana u Splitu u krugu obitelji i prijatelja. Irisina kuma je bila Lana Pavić, a Marko je za kuma izabrao dugogodišnjeg prijatelja iz djetinjstva. Slavlje im nije pokvarila ni kiša koja je padala taj dan, a mladenki su kišobrani pomogli da se sakrije od radoznalih pogleda. Ipak, fotografi su uspjeli uslikati dio njezine vjenčanice s mnogo čipke i tila, a uz nju je iskombinirala salonke s čipkastim uzorkom.

Iris-Livaja-2-.jpg
Instagram 

Ljubavna priča Marka Livaje i Iris Rajčić počela je 2014. godine kad je naš proslavljeni nogometaš imao samo 20 godina, a bivša prva pratilja Miss Hrvatske 14 više. Iako im nitko u početku nije predviđao zajedničku budućnost par je svima pokazao da su u krivu. Prvo dijete, kćerkicu Elizabet dobili su 2016. godine, a pet godina kasnije stigao im je i sinčić Lorenzo.

Iris Livaja i Marko Livaja objavili fotografije s vjenčanja
Instagram 

Više fotografija para pogledajte u galeriji:

Instagram Iris Livaja i Marko Livaja slave prvu godišnjicu braka