Nešto više od godinu dana nakon vjenčanja Hajdukovog nogometaša Marka Livaje i njegove supruge Iris Rajčićna Instagramu su osvanule nove fotografije njihovog posebnog dana.

Iris i Marko Livaja vjenčali su se početkom svibnja 2022. godine, a s obitelji i prijateljima slavili su u jednom splitskom restoranu. Slastičar, koji je za njih napravio raskošnu bijelu tortu na čak šest katova, ukrašenu cvijećem i prskalicama, sada je objavio još nekoliko novih fotografija mladenaca.

Na fotkama, Iris i Marko režu tortu ni manje ni više nego - mačetom - a možemo vidjeti i da se mladenka presvukla iz divne, šljokičaste haljine u nešto jednostavniju bijelu haljinu dugih rukava i V-izreza, koja je istaknula njezinu besprijekornu figuru.

Iris i Marko proslavili su prvu godišnjicu braka 2. svibnja ove godine, a tom je prilikom Iris objavila još nekoliko fotografija s njihove svadbe - tri fotografije s prvog plesa i jednu koja prikazuje novopečeni bračni par kako ulazi u restoran u kojemu se odvijala svadba.

'Jednom davno, ja sam postala tvoja, a ti si postao moj', napisala je Iris u opisu fotografije i dodala 'sretna prva godišnjica' i 'moja ljubav' u hashtagove.

Iris i Marko svoju su ljubavnu priču započeli 2014. godine, kada je nogometaš imao samo 20 godina, a bivša manekenka 14 godina više. Iako im, zbog razlike u godinama, nitko nije predviđao zajedničku budućnost, Iris i Marko pokazali su da su godine samo broj.

Par je 2016. godine dobio svoje prvo dijete, kćerkicu Elizabet, a pet godina kasnije postali su roditelji sinčića Lorenza. Prošle su godine, nakon osam godina veze, izrekli sudbonosno 'da'.