Ana Gruica Uglešić posjetila je restoran 'Duje' u Splitu kojeg su otvorili nogometaš Marko Livaja i njegova supruga Iris. Glumica je pokazala pratiteljima na Instagramu kako restoran izgleda i podijelila fotografije na kojim pozira na stepenicama u sklopu objekta.

'Od kad sam počela izlaziti u svijet, bilo je važno doći tamo nedjeljom. Juha poslije izlaska, ručak prije utakmice, fešta poslije osvojenog bilo čega, s prijateljicama srediti se pa na večeru. Jučer je restoran ponovno otvorio vrata nakon preuređenja. Osoblje isto, hrana ista, ali bolje skuhana, interijer cijeli u novom ruhu, ali starog rasporeda. Svijetlo, otvoreno, a cijene ostale iste. Sve je isto, ali ništa isto nije', napisala je Ana ispod fotografije.

Nogometaš Hajduka i supruga vodit će poznati restoran na Gripama, a službeno otvorenje bilo je prije nekoliko dana. 'Restoran Duje za vas otvara svoja vrata', poručila je Iris na svom Instagramu i objavila nekoliko fotki detalja iz restorana.

Restoran.PNG
Instagram 

Prije je restoran vodio Mario Matijašević. Livaja i njegova ekipa se već godinu dana upoznaju s poslom, a u svemu im je pomagao dosadašnji vlasnik.

Restoran Duje
Instagram 

Podsjetimo, Marko i Iris u braku su od početka svibnja 2022. godine, no u vezi su puno dulje. U devet zajedničkih godina dobili su dvoje djece, Elizabet i Lorenza.