Suprugove utakmice Iris Livaja (43) nerijetko prati s tribina, a ovoga puta na Poljudu se pojavila u društvu ujakai bivšeg vaterpolista Marija Budimira, inače supruga Doris Dragović.

Naime, Marijeva sestra je Irisina majka Maria. Doris je svojedobno u intervjuu za Radio Dalmaciju otkrila da utakmice u kojima igra Marko Livaja posebno prati.

'Iris i Marko Livaja su mi familija. Drugačije je kada netko tvoj igra, gledaš to kroz neku privatnu prizmu, dupla je napetost i uzbuđenje. On je briljantan pa smo svi doma sretni', rekla je Doris.

Doris Dragović i Mario Budimir.jpg
Story arhiva 

Tada je spomenula i njihovo vjenčanje, a usput otkrila da se ona i suprug vole rasplesati.

'Moj suprug je plesač nad plesačima i jako voli plesati, a kako se mi poznajemo, onda mi na podiju izvodimo plesne ekshibicije. Ma kakvi Ples sa zvijezdama, to se sakriju svi kada se nas dvoje pojavimo, pometemo sve. Što se tiče vjenčanja, najbitniji dio se dogodio na početku, u crkvi kad su se obećali jedno drugome, i gdje su uputili lipe riči. To je nešto što me uvijek ispočetka duboko dirne, razbije do srži', ispričala je pjevačica.

Njihova pojava nije prošla nezapaženo, a Iris je s obožavateljima na Instagramu podijelila kako se provode na utakmici Hajduka i Dinama.  Tako je objavila nekoliko videozapisa užarene atmosfere na stadionu, ali i simpatičnu poruku koju je jedan od navijača uputio bivšoj manekenki.

Iris Livaja
Instagram 

Pobjeda Hajduka nije bila jedini razlog za slavlje u obitelji Livaja. Naime, par se samo dan prije važne utakmice pohvalio otvaranjem restorana 'Duje' na Gripama u Splitu. Iris je tada na društvenim mrežama kratko podijelila: 'Restoran Duje za vas otvara svoja vrata'. Inače, prethodni vlasnik je Mario Matijašević, koji je supružnicima i pomogao pri otvaranju restorana.

Iris Livaja
Instagram 

Par je zajedno od 2014., a prošle su godine izrekli sudbonosno 'da' u crkvi sv.Stjepana u Splitu. U devet godina zajedničkog života dobili su kćer Elizabet i sina Lorenza.

Fotografije s njihovog vjenčanja pogledajte u galeriji:

Instagram Iris Livaja i Marko Livaja slave prvu godišnjicu braka