Nogometaš Marko Livaja više neće biti dio hrvatske reprezentacije. Livaja je svoju odluku obznanio javnosti putem Instagrama.

'Nakon dugog razmišljanja donio sam odluku o odlasku iz hrvatske reprezentacije o čemu sam prije ove objave obavijestio Hrvatski nogometni savez. Izborniku i stožeru zahvalan sam na svom vremenu provedenom u reprezentaciji i priznanju kao igraču, a uvijek će mi posebno u srcu ostati bronca iz Katara i atmosfera koja je vladala među suigračima te radost u cijeloj državi i dijaspori koja je vladala zbog sjajnog uspjeha.

Marko Livaja.jpg
Marko Prpić/PIXSELL 

Ponosan sam na svaki nastup za moju domovinu i želio bih da fokus i pozitiva budu usmjereni prema igračima, nadam se da će u miru i bez tenzija dočekati sljedeće bitne utakmice. Hvala svima na podršci, a reprezentaciji od srca želim sreću i uspjeh sada i u daljnjoj budućnosti ', napisao je Livaja na Instagramu.

Inače, Livaja je karijeru započeo u Hajduku i Dinamu, a 2011. je otišao u Inter Milan. Tada je 'furao' nešto drugačiji imidž, a njegovo lice nije krasila brada.

Od 2014. godine ljubi bivšu manekenku Iris Livaju (tada Rajčić), a prošle su godine izrekli sudbonosno 'da' u crkvi sv.Stjepana u Splitu. U devet godina zajedničkog života dobili su kćer Elizabet i sina Lorenza.