Talijanski mediji ovog su se vikenda raspisali o razvodu influencerice Chiare Ferragni od repera Fedeza, s kojim je u ljubavi bila osam godina.

Navodni razvod uslijedio je nakon njenog skandala oko humanitarne akcije.

Kako se može pročitati u medijima, problemi u vezi krenuli su tijekom prošlogodišnjeg Sanrema, ali Fedez je tada imao zdravstvenih problema pa je Chaiara odlučila podržati ga i ne donositi odluke o njihovom braku, piše Dagospia.

Navodno Fedez nije imao razumijevanja za nju tijekom skandala s blagdanskim kolačem te je optužio nju za poslovnu štetu.

Zbog svega je otišao u Miami sa svojom pomoćnicom i napustio dom u kojem je živio s Chiarom i njihovom djecom.

Podsjetimo, Chiara je u suradnji s kompanjom Balocco kreirala blagdanski kolač s njezinim prezimenom koji se prodavao po 9 eura. Objavljeno je da će sav prihod ići torinskoj dječjoj bolnici za kupnju novog aparata za liječenje djece oboljele od osteosarkoma i Ewingovog sarkoma.

U prosincu je objavljeno da bolnica nije dobila donaciju od Chiare Ferragni, već im je Balocco i prije početka njihove akcije donirao 50.000 eura. Iz toga proizlazi da niti cent od akcije u kojoj se kolač prodavao po triput većoj cijeni od uobičajene nije završio u bolnici.

Suočena s optužbama javnosti, Chiara se na mjesec dana povukla s društvenih mreža, a potom objavila fotografiju s djecom. Nakon što je kažnjena s milijun eura, objavila je da će ipak odraditi pozamašnu novčanu donaciju bolnici.

'Donirat ću milijun eura bolnici za potporu skrbi za djecu. Ali to nije sve: radim to javno jer sam shvatila da sam pogriješila u komunikaciji. To je greška koju neću ponoviti u budućnosti. Potpuno ću odvojiti svaku dobrotvornu aktivnost, kojima se oduvijek bavim i čime ću se nastaviti baviti, od komercijalnih aktivnosti. Jer čak i ako je krajnji cilj dobar, to može generirati nesporazume ako nije bilo dovoljne kontrole nad komunikacijom', poručila je.

Opravdanje o 'komunikacijskom kiksu' nije bilo dovoljno za njene pratitelje, koji su je nastavili optuživati da je pokrala bolesnu djecu.

Instagram Chiara Ferragni