Otkako je krajem prosinca otkrila da je trudna, influencerica Sonja Kovač sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama svakodnevno dijeli detalje trudnoće. Ovog puta otkrila je kako je i kada osjetila prve bebine pokrete i tako nasmijala pratitelje na TikToku.

'Ja sam ovu slatku curicu osjetila tek tamo negdje oko 21. tjedna i počelo je odmah, ono, karate kid, ja ne znam šta je to. Kažu pa neki bubblesići, leptirići.. Koji leptirići? Ja to nisam osjetila, ništa nisam osjetila. Tako da ova slatka curica vam je jako aktivna', priznala je.

'Kako slatka trudnica i buduća mamica', 'Koliko si slatka', 'Samo hrabro do kraja Sonjić', 'Preslatko', poručili su joj obožavatelji. Inače, Sonja je na svom Instagram profilu nedavno otkrila i da do trudnoće nije došlo lako, kada ju je jedna pratiteljica upitala koliko dugo su partner Goran Mandić i ona pokušavali dobiti bebu.

'Oko dvije do tri godine', priznala je Sonja.

sonja kovac.jpg
Instagram 

'Jako puno parova i to sve više mladih ima poteškoća sa začećem. Puno stvari utječe na to: od hrane koju jedemo, nedovoljnog kretanja, nekih medicinskih stanja, pada kvalitete spolnih stanica, korona je također puno doprinijela smanjenju kvalitete muških i ženskih spolnih stanica itd', rekla je.

Podsjetimo, Sonji i njezinom zaručniku Goranu Mandiću, to će biti prvo dijete. U vezi su više od 10 godina, a profesionalni pokeraš zaprosio ju je u ožujku prošle godine na Maldivima. 

Više fotografija slavnog para pogledajte u galeriji:

Privatna fotografija Sonja Kovač i Goran Mandić imali su bajkovite zaruke na Maldivima