Glumica Ana Gruica i Boran Uglešić prošle godine imali su crkveno vjenčanje iz snova, nakon što su prije pet godina u tajnosti sklopili civilni brak.

Inače, par se vjenčao pred matičarem na Šolti nakon dva tjedna zaruka, a prije njega, ljubila je putopisca Hrvoja Šalkovića.

Par zajedno ima i 7-godišnjeg sina Marata, a u vezi su bili tri godine. Puklo je zbog nepremostivih razlika, ali ostali su u dobrim odnosima.

Ana Gruica Uglešić i Hrvoje Šalković dobili su sina Marata.jpg
Story 

Iako su mnogi uvjereni da je upravo Hrvoje bio Anin bivši suprug, oni se nikada nisu vjenčali.

Naime, glumica je prvi put sudbonosno 'da' izgovorila s 27 godina. Tada se udala za tri godine starijeg osobnog trenera Dijana Jahjefendića nakon tri godine veze.

Ana Gruica.
Marko Lukunić/PIXELL 

Zaručili su se na koncertu Zdravka Čolića, a iste se te godine, 2010., održalo itrodnevno vjenčanje u Livnu. Ipak, nakon godinu i pol bračnog života, ona je donijela odluku o rastavi braka.

Početkom veljače zamolila je svog supruga da se iseli iz njihovog stana. 'Da, istina je da više ne živimo zajedno. I moram priznati da mi nikad nije bilo ljepše u braku', rekla je tada.

Vjenčanje Ane Gruice i Dijana Jahjefendića.
Dino Stanin/PIXSELL 

Ipak, i dalje su bili u braku, a često ih se moglo vidjeti i u šetnji Splitom. Dakle, i s njime je ostala u prijateljskim odnosima. Godinu i pol nakon iseljenja, razveli su se i službeno.

Godinu nakon razvoda s Dijanom, srela je Hrvoja Šalkovića na benzinskoj postaji.

Podsjetimo, u vrijeme prekida s Hrvojem, Ana se navodno često povjeravala dr. Uglešiću i par se naposljetku zaljubio.

Kako je izgledalo prvo vjenčanje Ane Gruice i Borana Uglešića
Instagram 

Zbog atraktivne glumice Boran je ostavio dugogodišnju partnericu Ivanu, koja se iselilla iz obiteljske kuće Uglešića i odselila u Zagreb. Ana je svojedobno za Story izjavila da Boran nije rock'n'roll zvijezda da bi se razvlačio u javnosti jer ima previše ozbiljan posao.

Fotografije sa Anine i Boranove svadbe, pogledajte u galeriji: 

Instagram, Jadran Babić Svadba Ane Gruice Uglešić