Vjekoslava Bach Vasić priznala je krivnju za davanje mita u svrhu izdavanja lažne covid potvrde. Televizijska voditeljica je, nakon nagodbe s USKOK-om, uvjetno osuđena na šest mjeseci zatvora s dvogodišnjim rokom kušnje, a dužna je platiti i 100 eura sudskih troškova, doznaje se na zagrebačkom Županijskom sudu.

Uz Vjekoslavu, optužen je i njezin suprug, srpski poduzetnik Željko Vasić kojeg se tereti za posredovanje u pribavljanju lažne covid potvrde. Naime, Vjekoslava je priznala da je medicinskoj sestri Petri Rumihi preko posrednika platila 100 eura za izdavanje covid potvrde bez cijepljenja.

Premda je ranije priznala krivnju, zvijezda emisije 'Zagrljaj ljepote' ovog četvrtka oglasila se o presudi na svom Instagram profilu i tako zaintrigirala svoje obožavatelje.

'Samo da se zna - ne vjeruj svemu što pišu! Nekad si natjeran da kažeš kako nije. Tako je to! A i da se zna, lakše mi je iščupat bubreg nego uzet 100 eura... Tako da se zna!', poručila je.

Vjekoslava Bach
Instagram 

Inače, Vjekoslava i Željko sudbonosno 'da' izgovorili su krajem 2017., premda se rijetko zajedno pojavljuju u javnosti.  Na pitanje ima li što novoga u njezinu privatnom životu, zagonetno je odgovorila: 'Sada sam posvećena isključivo svome poslu, sve će se na vrijeme znati'.

Samozatajna voditeljica ranije je ljubila rukometnog trenera Nenada Kljajića. Story je 2012. godine otkrio da je njihovoj ljubavi došao kraj, no da su ostali u prijateljskim odnosima. Par je u javnosti prvi put zajedno snimljen u Domu sportova potkraj 2007. godine na utakmici rukometne Lige prvaka, a Vjekoslava je nakon prekida priznala da su se udaljili zbog određenih životnih okolnosti

Vjekoslava Bach
Slavko Midzor/PIXSELL 

Ipak, nakon prekida još su se viđali zbog poslovnih obveza, a premda su se njihovi prijatelji nadali da će prebroditi krizu, to se nikad nije dogodilo.

Više fotografija crnokose voditeljice pogledajte u galeriji:

Instagram Vjekoslava Bach