Pjevačica Lana Jurčević u posljednje vrijeme cvjeta, a nije ni čudo budući da joj se ispunila velika želja - ona da postane majka.

Lanini fanovi imali su prilike na njenim društvenim mrežama pratiti njezine tegobe tijekom trudnoće, a sad napokon može odahnuti i uživati sa svojom bebom.

Pjevačica je sada u najnovijem Instagram videu po prvi put pokazala lice svoje malene kćerkice i podijelila njihove preslatke trenutke iz šetnje.

'3 mjeseca su prošla samo tako. Sjećam se da sam se svaki dan molila da dođe ovaj trenutak, a tako isto se svo vrijeme, otkad je ona došla na ovaj svijet, zahvaljujem Bogu na njoj. Svaki dan. 

Neću reći da je lako, jer ja sam od onih: 'Ja sve hoću i mogu sama'. Mislila sam da mi ne treba nikakva i ničija pomoć, ali mislim da sam tu možda trebala malo drugačije… Naše bebe nas trebaju u našem najboljem stanju i izdanju. Makar to značilo nekoliko sati sna da uhvatiš, da ne čekaš 10 navečer da pojedeš svoj prvi obrok, jer neke bebe nisu od onih koje samo spavaju i papaju… Razumjet će me veliki dio mama sigurna sam. 

Ali zato, malo sna, malo skuhane papice i malo ovakvih divnih šetnji pune i dušu i baterije', napisala je pjevačica ispod videa.

Lana Jurčević
Instagram 

Inače, Lana je nedavno podijelila još jedan video koji je osvojio srca njenih fanova.

'Kad kažu: 'Najljepši miris je miris bebe'- je l' to misle na kisele nožice?', pitala je Lana uz video u kojem vidimo kako se igra s bebinim nožicama koje prislanja na svoje lice.

'Besplatna masaža lica nedjeljom', dodala je u opisu videa.

'Jedva čekam papati takve iste nogice', poručila joj je influencerica Sonja Kovač koja je i sama nedavno otkrila da čeka dijete.

Podsjetimo, Lana je postala majka krajem studenog, a ime kćeri natuknula je prije nekoliko tjedana kada je objavila fotografiju određene vrste lopoča i rekla kako njezina curica ima isto ime kao taj predivan cvijet koji raste iznad vode na jezerima.

'To smo zapravo saznali tek kasnije, nakon što smo odlučili da će se tako zvati, a toliko sličnosti ima s tim cvijetom i simbolike uz ono što smo prošle nas dvije da je to nevjerojatno…', napisala je, a mnogi su komentirali kako se djevojčica vjerojatno zove Mayla Lilly.

'Nikad prije nismo čuli za to ime i tim više je cijela priča još posebnija. Kad sam krenula pretraživati na internetu, naježila bih se svaki put kad bih naišla na nešto što ili objašnjava ili samo ime ili cvijet. To mora da je unaprijed sve određeno i zapisano tamo gore. Pozdravljamo vas nas dvije i jedva čekamo da se upoznate', pojasnila je.

Više Laninih majčinskih fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram Pjevačica je presretna jer je ostvarila dugogodišnju želju