Lana Jurčević na Tik Toku je objavila video na kojem vidimo njezin poveći trudnički trbuh. Naime, Lana se nalazi na samom kraju trudnoće, a mnogi su joj pratitelji oduševljeno komentirali posljednju objavu i postavljali neka pitanja.

'Ako smijem pitati kada je termin?', upitala ju je jedna pratiteljica, a Lana joj je odgovorila: 'Brzooo'. 'Jooj Lana, vidi bušice', napisala joj je još jedna pratiteljica, a Lana joj je uzvratila: 'Velikaa'. 'Kako je bebica narasla', pisali su joj, a Lana je odgovorila: 'Jakoo'.

@lalana Woohooo! POKLANJAMO 10 MAMA BOXEVA! Pogledaj na mom feedu kako ga osvojiti (video s ultrazvukom) ili nam se javi u inbox od @La PIEL by Lana J. pa ti kažemo sve detalje. Ovo je za sve buduće i novopečene mamice ❣️Rok do sutra u ponoć! Za sve ostale - Iskoristite kod LANA30 za -30% na sve proizvode, odnosno cijeli MAMABOX. #skin#skincare#pregnancy♬ original sound - Lalana

Podsjetimo, Lana je nedavno na Instagramu najprije podijelila fotografiju na kojoj njen partner Filip Kratofil drži krunicu na njenom trbuhu, dok se nalaze u bolničkoj sobi. Iz te fotografije bilo je jasno da iza njih, ali i pred njima nisu laki dani.

Potom je Lana podijelila video svojih bolničkih dana te otkrila da je primila desetke doza antibiotika, ali i da ima snage za sve dok god srce njene bebe kuca. Brojne žene nakon toga su joj se javile, naročito one koje su prošle isto što i ona.

Lana Jurčević
Instagram 

'Kad mi netko kaže: Zašto si objavljivala ove sve stvari do sada, kad ne znaš ishod? A kad ga znaš? Tko ti išta garantira u životu? Stalno radno mjesto do kraja života? Partnera do kraja života? Uspješnu trudnoću, zdravo dijete? Čiji život je predvidiv? Milijun nepoznanica nam je svaki dan na putu...', poručila je Lana. 

Više Laninih fotografija pogledajte u galeriji.

Instagram lana jurčević