Glumac Paul Anderson(46), mnogima najpoznatiji po ulozi Arthura Shelbyja u hit-seriji 'Peaky Blinders', početkom godine osuđen je za posjedovanje teških narkotika. Anderson je priznao krivnju te je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 1345 funti, piše The Guardian.

Uz to, glumac je ranije snimljen u zapuštenom i neprepoznatljivom izdanju na ulicama Londona, čime je zabrinuo svoje obožavatelje diljem svijeta.

Paul Anderson
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Anderson je sada prekinuo šutnju te se zahvalio pratiteljima na brizi i podršci. Objasnio je i kako su uznemirujuće paparazzi fotografije rezultat gripe s kojom se navodno bori.

'Osjećam se blagoslovljeno i vratio sam se na posao. Upravo sam završio zadnje obaveze oko uloge za koju sam iskreno zahvalan jer sam imao priliku utjeloviti lik u kojeg polažem velike nade i koji će vas šokirati kada serija krene s emitiranjem. Također bih se htio zahvaliti svima koji su mi slali poruke podrške, iskreno to cijenim. Ne zaboravite i da nitko neće mariti za istinu kad je laž puno zanimljivija od stvarnosti. Vratio sam se i ne brinite se oko toga', napisao je.

'Ne obaziri se na hejtere, ostani pozitivan', 'Ti si legenda', 'Izgledaš odlično, drago mi je da si bolje', 'Tvoji obožavatelji te podržavaju, čuvaj se', 'Svi ti duguju ispriku', 'Glavu gore', samo su neki od komentara obožavatelja ispod objave.