Jedna od najvećih pop zvijezda današnjice, Justin Bieber, posljednjih nekoliko godina živi podalje od očiju javnosti. Pjevač je odlučio napraviti pauzu od glazbene karijere, nakon što mu je 2022. dijagnosticiran Ramsay Huntov sindrom, koji može uzrokovati paralizu lica.

'To je od ovog virusa koji napada živac u mom uhu i moje facijalne živce i izazvao je paralizu mog lica. Kao što vidite, ovo oko ne trepće. Ne mogu se nasmiješiti s ove strane lica, ova se nosnica neće pomaknuti. Potpuno mi je paralizirana ova strana lica', objasnio je tada. 

Većinu vremena sada provodi u društvu supruge Hailey, a njihov odnos već godinama intrigira obožavatelje. Sudbonosno 'da' par je izgovorio 2018., a mnogi smatraju da je u pitanju samo predstava za javnost. Razlog tomu mnogi obožavatelji vide u Justinovoj bivšoj ljubavi, pjevačici Seleni Gomez, koja je završila na psihijatrijskom liječenju na dan njihova vjenčanja, piše Stil.

Justin i Selena romansu su potvrdili početkom 2011. godine. Prekidali su i mirili su se nekoliko puta, a u proljeće 2018. napokon su se odlučili konačno razići. Pjevač je zatim pronašao sreću sa supermodelom Hailey, koja je zbog ismijavanja Selene postala jedna od najomraženijih žena na svijetu.

 Uz to, mnogi obožavatelji smatraju da Justin još uvijek pati za bivšom djevojkom, što izaziva velike probleme u njegovom braku s Hailey.

'Vjenčali su se vrlo mladi i nisu znali u što se upuštaju, i od tada su imali uspone i padove. Stres u njihovom braku ne dolazi samo zbog sjene Selene Gomez', rekao je izvor blizak paru.

Više fotografija slavnog para pogledajte u galeriji:

Profimedia, Instagram Hailey i Justin Bieber