Bivša manekenka Tatjana Dragović na društvenim mrežama rijetko dijeli detalje iz privatnog života, a sada je sa svojim Instagram pratiteljima podijelila čime nedavno počastila.

'Evo uz sijede sam si 'dozvolila' i naočale za vid', napisala je lijepa Tatjana uz fotografiju iz trgovine s naočalama.

Tatjana Dragović.
Instagram 

Manekenka je u objavi istaknula i kako joj se vidi sijeda kosa i dala naslutiti kako je uskoro vrijeme za farbanje.

Tatjana je za ovu prigodu obukla casual kombinaciju, koja se sastojala od ispranih traperica i bijelog pulovera, a outfit je dodatno začinila crnom motorističkom jaknom.

Inače, Tatjana Dragović dugo je vremena imala zatvoren profil na Instagramu, no nedavno ga je odlučila otključati javnosti. 

Na njezinim objavama mogu se, osim njezina djece, pronaći i fotografije s putovanja, kao i fotografije s njezinim sadašnjim partnerom Vlahom Arbulićem.

Jedanu upravo takvu nedavno je objavio Vlaho, a na njoj vidimo preplanule partnere kako uživaju u odmoru.

'Obožavam te vidjeti kao rasteš i cvjetaš', napisao je Vlaho u opisu fotografije.

Ako je suditi po njihovim objavama na Instagramu, Vlaho i Tatjana više su od mjesec i pol dana na odmoru. Lijepi par otputovao je na otok Saint Barths, koji pripada prekomorskim departmanima Francuske.

Podsjetimo, Vlahina i Tatjanina ljubavna priča započela je upoznavanjem u jednoj zagrebačkoj teretani 2014. godine kada je Vlaho bio student FER-a.

Tatjana Dragović pokazala sijede
Story 

Svoju su ljubav obznanili godinu dana nakon što se Tatjana razvela od bivšeg supruga Gorana Ivaniševića s kojim ima dvoje djece. U listopadu 2014. godine na svijet je stigla malena Luce i to u jednoj privatnoj klinici u Zagrebu.

Više fotografija lijepog para, pogledajte u galeriji:

Instagram, Story Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić