Danijela Dvornik na društvenim mrežama često komunicira s pratiteljima, a s njima rado podijeli i svoja iskustva i svakodnevicu.

Udovica kralja funka sada je sa svojim pratiteljima podijela kako je odlučila preurediti svoj dnevni boravak u Sutivanu. 

'Bilo mi je dosadno, pa sam kamin makla sa zida i ugradila u policu! Manje smeta i ljepše izgleda. #samasvojamajstorica' poručila je Danijela na svom Instagram profilu.

Danijela Dvornik
Instagram 

Naime, Danijela je kamin sa zida iz dnevnog boravka odlučila prebaciti na obližnju policu s knjigama i time dodatno osvježila prostor.

Zatim je pokazala kako je izgledao kamin dok je bio smješten na zidu. 

Danijela Dvornik
Instagram 

U sljedećem Storyju je objasnila kako neki komad namještaja može izgledati ljepše na određenoj poziciji, no da je ipak bitnije iskoristiti njegovu funkcionalnost.

'Ono što je ponekad ljepše ne znači da je funkcionalno. Npr... Kamin strši iz zida, nije centriran u odnosu na ogledalo jer ne može, zbog utičnice... Također, vidi se i kabel, postavljen je u istoj ravnini kao i TV pa kad su oboje upaljeni, malo smeta. Recimo da je smješten ispod TV, bilo bi bolje', napisala je Danijela koja je na kraju bila zadovoljna svojom odlukom.

Danijela Dvornik.
Instagram 

Inače, Danijela sve muke i radosti uređivanja kućice na otoku Braču redovito dijelila sa svojim fanovima, a na društvenim je mrežama je nedavno pokazala i ostatak dnevnog boravaka.

Malen, ali udoban dnevni boravak uredila je birajući svijetle i neutralne tonove. Tako je uz sive zidove kombinirala bijeli namještaj, bijeli dvosjed i policu.

Na velikom prozoru vidi se prozračna bijela zavjesa, a uz trosjed je smjestila okrugli stolić. Sve je upotpunila s nekoliko sobnih biljaka, a zidove je ukrasila slikama s jednostavnim crnim okvirima.

Kako izgleda ostatak Danijeline kuće, pogledajte u našoj galeriji:

Privatna fotografija Kuća Danijele Dvornik na Braču