Naša popularna pjevačica Lana Jurčević u posljednje vrijeme cvjeta, a nije ni čudo budući da joj se ispunila velika želja- ona da postane majka.

Lanini fanovi imali su prilike na njenim društvenim mrežama pratiti tegobe koje su je snalazile tijekom trudnoće, a sad napokon može odahnuti i uživati sa svojom novorođenom kćerkicom.

Lana Jurčević
Instagram 

Nedavno je tako pjevačica prvi put pokazala svoju djevojčicu i uputila joj nježne riječi.

'Najljepše razgovore možeš voditi i bez da netko izgovori jednu jedinu riječ', napisala je u opisu videa u kojem se igra s kćeri.

Sad je pak podijelila još jedan video koji je osvojio srca njenih fanova.

'Kad kažu: 'Najljepši miris je miris bebe'- je l' to misle na kisele nožice?', pitala je Lana uz video u kojem vidimo kako se igra s bebinim nožicama koje prislanja na svoje lice.

'Besplatna masaža lica nedjeljom', dodala je u opisu videa.

'Jedva čekam papati takve iste nogice', poručila joj je influencerica Sonja Kovač koja je i sama nedavno otkrila da čeka dijete.

'Najslađe', 'To je sreća', 'Nema lipšeg', 'Kako te je lipo vidit sritnu i ispunjenu..poznat mi je taj osjecaj ljubljenja tih malih smrdljivih al ipak najmirisnijih nožica na svitu’, ‘Obožaaaavam’, pisali su u komentarima Lanini fanovi i ostavljali joj srca.

Više Laninih majčinskih fotografija pogledajte u galeriji: 

Instagram Pjevačica je presretna jer je ostvarila dugogodišnju želju