Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Matešane odvaja se od svoje novopečene supruge Blanke, a s njom je stigao i na 24. Split maraton.

Iako ovaj par nastoji izbjeći pozornost javnosti i trude se ne isticati, to im baš ne polazi za rukom pa ni ovaj put nisu mogli zaobići fotografe.

Blanka Kačer i Zlatko Mateša na Split maratonu
Ivo Čagalj/PIXSELL 

Blanka, koja je stigla u kratkoj suknji i dužem blejzeru s crnobijelim printom, stidljivo se osmjehivala kameri, a njen se suprug veselo smiješio i nije skrivao svoju sreću i dobro raspoloženje.

Podsjećamo, da je 74-godišnji predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora u vezi s 44-godišnjom pročelnicom Katedre za građansko pravo Pravnog fakulteta Sveučilišta u Splitu i ravnateljicom Poslijediplomskog specijalističkog studija saznalo se u rujnu prošle godine.

Blanka Kačer, Zlatko Mateša
Ines Novković 

Vjenčali su se krajem studenoga 2023., a žive na dvije adrese: u Splitu i Zagrebu. Svoju bračnu sreću ne skrivaju.

'Nije to došlo preko noći. Mi vam se dugo poznajemo i to poznanstvo i poštovanje je s vremenom iz prijateljstva preraslo u ljubav', za 24 sata opisala je mladenka.

'Prvi put sam se vjenčao u crkvi. Vjenčali smo se čim smo shvatili da je to nešto lijepo za nas', rekao je predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora za Slobodnu Dalmaciju, na što je Blanka dodala da su oni 'rođeni vjenčani'.

Više fotografija Zlatka i Blanke pogledajte u galeriji:

Facebook, Robert Anić/PIXSELL Zlatko Mateša i Blanka Kačer