Lana Jurčević na Instagramu je podijelila video star nekoliko godina na kojoj je vidimo kako nastupa pred publlikom u oskudnom izdanju. 'Ono kad se ne sjećaš sebe od prije par godina', započela je Lana i dodala:

'Ispred mene je svakako još jedna ‘Noć bez granica’, samo u drugom obliku. Morala sam baciti ovaj #throwback! Vidite sličnost između bočice i mikrofona? U KOJOJ STE VI OD OVIH FAZA? Hahaha', poručila je Lana.

Podsjetimo, Lana je postala majka krajem studenog, a ime kćeri natuknula je prije nekoliko tjedana kada je objavila fotografiju određene vrste lopoča i rekla kako njezina curica ima isto ime kao taj predivan cvijet koji raste iznad vode na jezerima.

'To smo zapravo saznali tek kasnije, nakon što smo odlučili da će se tako zvati, a toliko sličnosti ima s tim cvijetom i simbolike uz ono što smo prošle nas dvije da je to nevjerojatno…', napisala je, a mnogi su komentirali kako se djevojčica vjerojatno zove Mayla Lilly.

Lana Jurčević
Instagram 

'Nikad prije nismo čuli za to ime i tim više je cijela priča još posebnija. Kad sam krenula pretraživati na internetu, naježila bih se svaki put kad bih naišla na nešto što ili objašnjava ili samo ime ili cvijet. To mora da je unaprijed sve određeno i zapisano tamo gore. Pozdravljamo vas nas dvije i jedva čekamo da se upoznate', pojasnila je.

Više fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram Pjevačica je presretna jer je ostvarila dugogodišnju želju