Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FOTO

'KRV, IZMET I URIN' Domaćoj voditeljici podstanari 'iz pakla' uništili stan

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Noćna mora se obistinila

Izvor: Story

Iznajmljivanje stanova podstanarima uvijek nosi rizik iz više razloga. Najčešći je da podstanari ne plaćaju stanarinu na vrijeme ili uopće, a moguće je i da porazbijaju stvari u stanu bez namjere da nadoknade štetu. Upravo najgori scenarij iz noćnih mora svakog stanodavca dogodio se domaćoj televizijskoj voditeljici Vjekoslavi Bach, koja se na svom Facebook profilu požalila kako su joj podstanari 'iz pakla', par s djetetom, demolirali stan od 75m2 na Trešnjevci, koji je iznajmljivala za 500 eura mjesečno bez režija, a to je popratila i dokazima - fotografijama i video snimkama nastale štete.

Izvor: Facebook Screenshot

Nijedne ručkice nemamo na ormaru

'Kada imaš podstanare iz pakla, ovako provodiš vikende. Evo farbamo sve, sve uređujemo. To je ona fina gospođa koja me vrijeđala po Facebooku, ali nema veze. Evo, to je ona baš sve očistila tako da moj suprug sad sve jadan malja, skupa sa mnom. Ali ovo sam htjela pokazati, vrata su nestala, znači vrata nemamo od kuhinje, jer oni su izgubili vrata. Nijedne ručkice nemamo na ormaru, eto vidite, divota... Ali, ovo je top, znači dijete je pisalo po vratima i ona je to kao očistila, ali tako je prekrasno očistila da su ovo moja vrata', rekla je na snimci voditeljica koja se prije tri godine udala za Beograđanina Željka Vasićea.

Povezane vijesti

Izvor: Facebook Screenshot

Ako gospođa poželi živjeti u vašem domu, nađite 101 način da vam ne uđe u kuću

Zatim je poručila kako će neće prestati prozivati  ženu koja je živjela u njezinom stanu kako joj  drugi stanodavci ne bi iznajmljivali. 'Tako da kad dođe kod nekog živjeti da zna što ga čeka. Nema stvari koje nisu polomili, nema stvari koje nisu ukrali. Dobili su krevet s Dormeo madracima, trebate vidjeti navlaku, vjerojatno je gospođa spavala kad je bila u onim ženskim danima pa sam našla odvratnoće takve da sam morala baciti sve. Evo, tako izgleda moj vikend. Čisto ako gospođa poželi živjeti u vašem domu, nađite 101 način da vam ne uđe u kuću jer ćete požaliti. Strašno', nastavila je ogorčeno Vjekoslava. 

Izvor: Facebook Screenshot

Ova vrata su bila nekad nova

'Ova vrata su bila nekad nova, sad izgledaju opet kao nova, a imala su odvratne fleke... I tako, to sam vam htjela pokazati malo, kako prolazi naš vikend, sa prekrasnim uspomenama od dva divna mlada bića koja ja zovem podstanari iz pakla', dodala je. Zatim je u komentarima videa otkrila što ju je najviše pogodilo od svega što su podstanari napravili.

Izvor: Facebook Screenshot

Go*na od psa, pomokreni krevet od dječje sobe...

'On je jedan mali prdac i se*onja kojem ta ženturača kolo vodi. A ona je pokvarena, prljava, hartava žena... Kad izbacim slike u kakvom smeću i prljavštini je ona držala dijete, mislim da će socijalno imati kaj raditi... go*na od psa, pomokreni krevet od dječje sobe, krvave plahte mi ostavila (valjda da vidim da je plodna)... fuj kakva prljava žena. Sramota', zaključila je.

Izvor: Facebook Screenshot

Izvor: Facebook Screenshot

Najčitanije

Najnovije