Ana Gruica Uglešić objavila je video u kojem je obznanila svoj povratak vježbanju u teretani. No svaki početak je težak, pa tako i ovaj Anin.

'Jutros sam je***** mater sebi, cijeloj teretani, svemiru. To što ne mogu hodat, to je manje bitno. Bitno da sam se vratila unutra', napisala je Gruica uz snimku kako vježba.

Ana Gruica
Instagram 

Poznato je da Ana redovito i uporno trenira što joj je priskrbilo savršeno isklesano tijelo. Već je ranije prilikom odgovaranja na pitanja pratitelja otkrila koliko dugo trenira i koliko često.

'Treniram od 2005. više manje u kontinuitetu. Naravno da imam pauze i po par mjeseci, ali se uvijek vraćam sportu. Trčanje, teretana, joga, boks... Zadnje vrijeme tenis. Sad sam već u fazi kad me boli tijelo ako ne treniram duži period. Slušam svoje tijelo', napisala je tad i objasnila kako izgleda njezin trening.

gruica3.jpg
Instagram 

'Intervalni trening u intervalima. Kad se uspijem organizirati i mirnija je faza života treniram svaki dan, to jest, pet puta tjedno. I taman kad dođem do nekud, život me samelje i stanem, i tako u krug', dodala je glumica.

Više fotografija pogledajte u galeriji.

Instagram Ana Gruica Uglešić u braku je s psihijatrom Boranom Uglešićem