'U ovoj godini imamo 22 godine braka, sklopili smo ga tu nedaleko na kuli Minčeti, na taj način smo sebi ostvarili želju, jedan san koji smo dugo željeli, dok smo se zabavljali, da ćemo taj dan provesti najbolje moguće i zato smo izabrali Dubrovnik', ispričao je Željko Bebek o voljenoj supruzi Ružici za InMagazin. Skladan bračni par dugo su godina prijatelji, a razlika od 34 godine se među njima, kažu, ne osjeti. 

Željko Bebek o braku s 34 godine mlađom Ružicom
Instagram 

'Što ja znam, možda je nekome potrebna manja razlika, možda je nekome potrebno da mu supruga bude starija, ali nismo o tome razmišljali. Razmišljali smo o tome da nam je taj trenutak kad smo se sreli, da se dogodio taj klik koji će se pretvoriti u zajednički život, da stvorimo lijep brak i život, ali i lijepu obitelj. Da imamo uspješan život i obitelj i Bogu hvala, sve nam je to pošlo za rukom', kaže Bebek. Željko posljednjih godina nastupa sa sinom Zvonimir i to su mu najdraži trenuci u karijeri. 

Zeljko Bebek_RG (10).JPG
Robert Gašpert 

'Taj trenutak kad se popeo prvi put na pozornicu, vidio sam da će i moj život i glazbenika biti drukčiji, da kažem - ljepši', pojasnio je Bebek. Zvonimir je istaknuo kako je normalno da će jednom razmišljati o samostalnoj karijeri. 

Željko Bebek i Zvonimir Bebek predstavili prvu autorsku pjesmu
Slaven Branislav Babić/PIXSELL 

'Pa mislim da je to jedan prirodni put koji će doći u jednom trenutku, ništa ne planiram tako striktno, sad smo najviše posvetili ovogodišnjoj turneji povodom tatinih 50 godina karijere, pripremali smo puno koncert u Zagrebu i sad se spremamo za koncert u Splitu 16.3., i zapravo to nam je prvo što jedva čekamo, pa ćemo vidjeti za dalje', zaključio je.

Više fotografija Željka Bebeka pogledajte u galeriji: 

Robert Gašpert Željko Bebek je s 34 godine mlađom Ružicom u braku 22 godine