Milan Popović i Severina više neće imati zajedničko skrbništvo, što je 2021. odredio Županijski sud u Splitu, već se Aleksandar, koji će uskoro napuniti 12 godina – opet vraća ocu. Odluka Vrhovnog suda stupa odmah na snagu, a neće je odgoditi ni žalba pjevačice.

Severini su zatim podršku pružile brojne osobe iz javnog života, kao što su Iva Radić, Tihana Lazović, Ida Prester, Nina Badrić i brojni drugi. Nakon svih njih, oglasila se i glumica Ana Gruica Uglešić, koja nije skrivala svoje razočaranje ovom odlukom.

Ana Gruica
Instagram 

'Sad je stvarno DOSTA! Ovo se tiče nas svih majki. I sve naše djece. Čovjek ima novu obitelj, novu djecu, novu ženu... Samo ozbiljna lista dijagnoza kod muškarca može napraviti da želiš ovo raditi svom sinu, koji NIJE odrasla osoba pa ne može razumijeti šta se dogada.

Možda zato jer ni taj nije imao majke, pa mu ta figura ništa ne predstavlja ili ju čak prezire iz dna duše. Samo mu je Bog, iz samo njemu znanih razloga dao novce, da može kupiti ovaj jadan hrvatski sustav.

Ana Gruica Uglešić x Seventy Venezia
Prosper Filipović 

A mozda je njena borba naš put... Srbi su se uvijek smijali nama Hrvatima. Smiju nam se i danas. Sustav se prodao za skijanje, parfeme i krpice. Jadni bili, jadni ostali. Šta je s ovim trulim državim aparatom koji dozvoljava javno "silovanje" djeteta i majke pred očima cijelog Balkana???

Zaboravljaš, "prijatelju" da će dijete odrasti i sve ovo čitati. Možda neće biti potkupljiv kao neki koje je kupio lažljivi otac... tko zna. Ako želiš izmučenu, uništenu majku - nećeš dobiti taj rat! Ti je činiš našom zvijezdom i to zvijezdom vodiljom! Slušat ćemo je do smrti i učit ću svoga sina da je sluša iz INATA I SOLIDARNOSTI', napisala je Ana.

U galeriji možete pogledati tko je još pružio podršku pjevačici.

Instagram Severina i Aleksandar