Iako se nalazi na skijanju u Nassfeldu, Ana Gruica Uglešić razmišlja i o novim poslovnim pothvatima u 2024. godini. Tako je najavila jedan novitet u poliklinici svog supruga Borana Uglešića.

'Ulaskom u novu godinu otvorili smo nova poglavlja u smislu ciljeva i fokusa u 2024. Kako bi držali korak sa svjetskim ritmom u medicini, jedan od ciljeva je i daljnji razvitak u IT sektoru', započela je.

Otkrila je da u sklopu centra za debljinu već godinu dana imaju, uz tim stručnjaka, i digitalnog asistenta koji pacijente nakon odlaska iz poliklinke vodi na njihovom putu ka željenoj težini. Naglasila je da su Hrvati među najdebljim, ako ne i najdeblja nacija u EU.)

'U ovoj godini ćete upoznati našeg digitalnog asistenta Luku, moju malu 'bebicu' (doduše još u pelenama), koji će svim pacijentima biti na raspolaganju za gotova sva pitanja. A nadajmo se i šire od poliklinike', dodala je.

Dodala je da njihovi timovi već neko vrijeme rade na osobnosti i znanju asistenta Luke.

'Baš se veselim vidjeti kako i koliko će brzo rasti naš 'mališa' u 2024.', zaključila je.

Domaća glumica sredinom kolovoza izgovorila je i u crkvi sudbonosno 'da' svom suprugu, psihijatru Boranu Uglešiću. Iako su u braku već pet godina, kada su se vjenčali na intimnoj ceremoniji na Šolti, prošle godine je Boran dobio crkveni razvod od svoje prve supruge Diane pa su on i poznata 38-godišnja glumica mogli stati pred oltar. 

Mladenci su prvi ples otplesali na hit Nine Badrić 'Dani i godine'. Pred oltar je Gruica stala u haljini dizajnerice Matije Vuice, dok je ples otplesala u onoj Ivice Skoke.