Domaća glumica Ana Gruica Uglešić jedno je od najuspješnijih hrvatskih lica svijeta glume, a trenutno se s nekoliko kolegica pojavljuje u popularnom cabaretu 'Splićanke'.

Glumica je početkom veljače proslavila 40. rođendan, a svojim izgledom ne prestaje oduševljavati. Razlog - redoviti treninzi i aktivan život. U braku je s Boranom Uglešićem, poznatim splitskim psihijatrom, o kome je sada progovorila za InMagazin.

'Nije baš da kuži kad lažeš, ali kad bi vam rekla da s vrata zna dijagnozu, sad će me ubiti, odala sam mu tajnu, s vrata zna što je kome. Svi misle da je nešto posebnije nego kod drugih muževa i žena, ali i dalje ostavlja donje rublje iza sebe, kao i svi drugi muževi, ali možda bolje vidi neke stvari koje ljudi ovako na prvu ne vide', rekla je Ana misleći na njegovu karijeru.

Borana je upoznala kratko nakon razvoda od prvog supruga Hrvoja Šalkovića s kojim je dobila i sina Marata. 

'Sad je shvatio koncept kazališta, sad hoće sa mnom i ići gledati, predstave, ali ne mislim da će to biti njegov životni put, on je više ovako neki matematičar, ono apstraktno neko razmišljanje. Putovanja definitivno obožava, s tatom obožava provoditi vrijeme, Imamo predivnog tatu koji sve svoje slobodno vrijeme provodi s Maratom, putuju, druže se, i što su stariji imaju neke zajedničke rituale, teme, sportove', otkrila je Ana.

Oduvijek su njih dvoje pokazivali odličan primjer kada je odnos između bivših, ali i sadašnjih partnera u pitanju.

Ana Gruica Uglešić, Boran Uglešić i Hrvoje Šalković su u dobrim odnosima
Instagram 

'Marat je poanta cijelog tog odnosa i smatram da smo jako, jako skladni i civilizirani i Boran je tu uključen naravno kao partner jer je užasno važno da svi funkcioniraju, da svi jednako razmišljaju, i da je svima jednako stalo da dijete zadovoljno, ispunjeno i ne oštećeno s našim postupcima', zaključila je Ana. 

Više fotografija glumice koja izgleda kao da je tek ušla u tridesete, pogledajte u našoj galeriji. 

Instagram Ana Gruica Uglešić u braku je s psihijatrom Boranom Uglešićem