Splitska glumica Ana Gruica Uglešićproslavila je 41. rođendan, a ovom prigodom na svom Instagram profilu podijelila je i provokativnu fotografiju na kojoj puše rođendansku svijeću u sjedištu kazališta.

'Ono kad slaviš 40 +. Sada ću kao početi skrivati godine jer kao nigdje ne piše koliko imam. A misliš da je 20+! Sretan mi 41. rođendan!', napisala je.

'Tebi su godine samo broj, predivna si', 'Sretan ti rođendan od srca', 'Sretno vatrenoj', 'Moja zauvijek najdraža, sve najljepše ti želim', neke su od čestitki ispod Anine objave.

Inače, Ana je ranije podijelila i snimku iz teretane pa otkrila da ni na ovaj poseban dan nije zaobišla trening.

'Rođendanski. Da ne bi bilo da nisam', napisala je.

Ana Gruica Uglešić
Instagram 

Podsjećamo, Ana je prošle godine u crkvi izgovorila sudbonosno 'da' svom suprugu, psihijatru Boranu Uglešiću. Iako su u braku već pet godina, kada su se vjenčali na intimnoj ceremoniji na Šolti, prošle godine je Boran dobio crkveni razvod od svoje prve supruge Diane pa su on i poznata glumica mogli stati pred oltar.

Mladenci su prvi ples otplesali na hit Nine Badrić 'Dani i godine'. Pred oltar je Gruica stala u haljini dizajnerice Matije Vuice, dok je ples otplesala u onoj Ivice Skoke.

Fotografije slavnog para pogledajte u galeriji:

Instagram Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić vjenčali su se 2018. godine