Tijekom svoje trogodišnje veze, zagrebački poduzetnik i spisatelj Hrvoje Šalković i splitska glumica Ana Gruica Uglešić dobili su sina Marata Ivana. Iako su se rastali kad je dječak imao dvije godine, Hrvoje i Ana ostali su u dobrim odnosima.

Marat je ovaj vikend proveo u Zagrebu kod tate, a fotografi su ih ulovili tijekom šetnje špicom.

Dječak živi na relaciji Split-Zagreb od 2017. godine, kad se Ana vratila u rodni grad i tamo pronašla ljubav sa splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem, za kojeg se udala prije šest godina kod matičara, a potom su prošlog kolovoza zavjete izgovorili i u crkvi.

Hrvoje Šalković
Josip Regovic/PIXSELL 

'Sad mi je totalni gušt sa sinom putovati, bili smo skupa na Tenerifima, u Dubaiju, na skijanju u Italiji, sad sam nam uplatio Zanzibar. Obožava putovanja, jedva čeka, pita kamo ćemo dalje, sve mu je to fora i zanima ga. Meni je velika želja da otputuje u svijet kad odraste da mu pokažem džamiju i hram i crkvu i crnca i bijelca i budista, eskima da to sve vidi nauči i upije. Te kulture ga zanimaju, atlase lista, globus vrti, pokazuje prstom, pita di je što je', ispričao je Hrvoje o svom sinu prije godinu i pola za RTL.

'Ide u vrtić i u Zagreb i u Split, naravno da je primarno Split što je razumljivo da je kod mame većinu vremena, ali je i jako puno u Zagrebu i čovjek priča dva dijalekta, ja mu oblačim jaknu mama jaketu, ja mu vežem žnirance mama špigete, sve je duplo', ispričao je Šalković, koji je svojedobno bio na glasu kao zavodnik, no posljednjih godina prilično je samozatajan. 

Ana Gruica Uglešić, Boran Uglešić i Hrvoje Šalković su u dobrim odnosima
Instagram 

Odlučili su da će Marat ići u školu u Split, jer Ana tamo živi sa suprugom Boranom.

'Funkcionira sve super, toliko dobro da je meni čak to neugodno i pričati. Meni je to sve normalno, mi ručamo svi skupa, mi se čujemo, mi se družimo. Super joj je muž novi, odigram tenis s njim', ispričao nam je Šalković, sretan što njegova obitelj i dalje lijepo funkcionira.

Ana je pak svojedobno podijelila Maratovu fotografiju s putovanja s tatom.

'Srce mamino zanzibarsko. Imamo najboljeg tatu na svijetu', napisala je uz fotografiju na kojoj dječak pozira uz more.

U komentarima se javio i njen suprug Boran Uglešić koji je ostavio četiri emotikona srca, a Ana je odgovorila: 'Srece naše belosvetsko'.

Špicom je prije nekoliko mjeseci prošetala i Ana Gruica Uglešić sa suprugom i njegovom kćeri:

Robert Gašpert Ana Gruica Uglešić