Poznata splitska glumica Ana Gruica na društvenim mrežama povremeno dijeli fotografije iz privatnog života i sa svojim bliskim ljudima, a u svojoj je najnovijoj objavi podijelila poslovno i privatno u jednom objavivši fotografije sa svojom obitelji koja ju je došla podržati na premijeri predstave 'Zakon Zagore' u Gradskom kazalištu mladih Split.

Ana Gruica Uglešić poznata je splitska glumica
Instagram 

'Prvo i osnovno. Hvala od srca mom mužu Boranu Uglešiću, kao i cijeloj mojoj obitelji i prijateljima na podršci i strpljenju sve ove godine. Uvijek uz mene, u organizacijskom i emotivnom smislu. Tako i ovom prilikom na premijeri predstave 'Zakon Zagore', napisala je uz niz fotografija koje možete pogledati ovdje.

Ana je na fotografijama pozirala sa suprugom Boranom, ali i svojim roditeljima Silvanom i Špirom. Na fotografiji se vidi i njena svekrva Tanja, Boranova majka, kao i Anina sestra.

Ana Gruica sa svekrvom Tanjom
Instagram 

Glumica nerijetko dijeli fotografije s obitelji, a da je u odličnim odnosima sa svekrvom, pokazala je u više navrata. U kolovozu prošle godine je mnoge dirnula kad je objavila fotografije s proslave rođendana sina Marata Ivana kojeg je dobila s našim poznatim putopiscem Hrvojem Šalkovićem, na kojima je pozirala s bivšim i sadašnjim partnerom, ali i njihovim obiteljima.

Tad je u opisu istaknula: ‘Marat United Family’ te je u hashtagovima dodala ‘ono bitno’, ‘sva njegova obitelj’, kao i sva tri prezimena: Gruica, Šalković i Uglešić.

Podsjetimo, Hrvoje i Ana u vezi su bili tri godine, od 2014. do 2017., a zajedno su nastavili odgajati sina Marata Ivana koji sad ima sedam godina.