Hrvatska glumica Ana Gruica ovih je dana proslavila svoj 40. rođendan, a ranije je otkrila da ga je dočekala u društvu svojih kolegica s kojima glumi u cabaretu 'Splićanke'.

S obzirom na raspored predstava, Anin su rođendan slavile u Rijeci gdje su se sve u tom trenutku našle, a ona je na svom Instagramu pokazala djelić atmosfere.

Ana Uršula Najev na rođendanu Ane Gruice Uglešić
Instagram 

Mogli smo vidjeli kako joj kolegice pjevaju, a među njima je bila i njezina sugrađanka, splitska glumica Ana Uršula Najev. Upravo joj je ona palila svjećice na kolačima.

Pokazala je tad Ana i poruku koju je dobila od supruga i sina, a otkrila je da je to bilo prvi put da joj je sin Marat Ivan kojeg je dobila u prethodnoj vezi s putopiscem Hrvojem Šalkovićem, napisao poruku.

'Kad meni moj sin napiše prvu poruku u životu', napisala je uz fotografiju. 

Ana Gruica Uglešić slavi 40. rođendan
Instagram 

'Volimo te Marat i Boran najviše na svijetu. Ovo je napisao Marat', stiglo joj je u inbox na WhatsAppu od supruga.

Sad je glumica pokazala kako su je njeni dečki dočekali kad je došla kući. Pripremili su joj iznenađenje te joj uz tortu s upaljenim svjećicama zapjevali ‘Sretan rođendan’, a ona je sve snimila i objavila na Insta storyju.

‘Kad se mama vrati doma, moja dva mušketira… Najsretnija’, napisala je uz snimku.

‘Di ste ovo napravili? Pa stalno iznenađenja neka cijeli dan, pa savršeni ste’, čuje se kao govori.

Instagram Kako su Boran Uglešić i Marat Ivan Šalković dočekali Anu Gruicu za njen rođendan

Njeni ‘mušketiri’ su joj se veselo osmjehivali, a nije bilo moguće ne primijetiti kako se Boran ponaša prema malenom Maratu. Ana ih je zatekla kako zagrljeni sjede na kauču, a Boran je u jednom trenutku razdragano poljubio dječaka u čelo.

Podsjećamo, Ana i Boran su u vezu stupili nedugo nakon što je Ana prekinula vezu s Maratovim ocem, Hrvojem Šalkovićem, a da između njih nema zle krvi glumica je više puta naglašavala. Odličan odnos koji par ima sa Šalkovićem svima je za primjer, a Ana je isticala da to uspijeva funkcionirati zato što su svi malenog Marata stavili na prvo mjesto.

Ana Gruica Uglešić, Boran Uglešić i Hrvoje Šalković su u dobrim odnosima
Instagram 

'Ok. Možda sam imala sreće (kako neki vole reći), a možda je ključno shvatiti da 'ja' nije bitno u ovoj priči nikome. Kad bi svi mjerili uspjeh odnosa po dječjem osmijehu onda ovo nije #mission impossible', napisala je glumica ranije uz fotografiju na kojoj pozira s bivšim i sadašnjim, a na kojoj se svi troje veselo smiju.

U kolovozu prošle godine objavila je još jednu fotografiju na kojoj su bili prisutni i njen bivši i sadašnji, ovaj put s proslave rođendana malenog Marata Ivana.

Boran Uglešić i Hrvoje Šalković su u dobrim odnosima
Instagram 

‘Marat United Family’, te je u hashtagovima dodala ‘ono bitno’, ‘sva njegova obitelj’, kao i sva tri prezimena: Gruica, Šalković i Uglešić.