Glumica Ana Gruica i liječnik Boran Uglešić dobro su poznat i omiljen domaći javni par pa ne čudi da je i njihovo drugo vjenčanje privuklo veliku pozornost javnosti.

Naime, Ana i Boran, vjenčali su se prije pet godina na civilnoj ceremoniji na Šolti, a Boran je sad uspio ishoditi poništenje crkvenog braka s prvom suprugom pa su njih dvoje odlučili stati i pred oltar.

Vjenčanje se održalo prošlog vikenda, a nakon zavjeta u crkvi slavlje se nastavilo u jednom restoranu na Firulama.

Ana Gruica Uglešić
Jadran Babić Ana Gruica Uglešić

Njihova svadba okupila je brojne poznate Hrvate, među kojima su Lana Pavić sa suprugom Markom Kožulom, Ivo Perkušić, Matija Vuica i Jurica Popović, Ivica Skoko, Jurica i Marija Pirić, Sonja Dvornik te Neda Makjanić Kunić.

Ana je proteklog tjedna počela dijeliti neke trenutke s vjenčanja, a sad je objavila fotografije sa svojim najdražim gostom- sinom Maratom Ivanom.

Osmogodišnji Marat mamu je došao podržati u jako slatkom i elegantnom izdanju. Nosio je crne hlače s tregerima i bijelu košulju, a posebno šarmantan dodatak bila je leptir mašna. Plavu kosu je imao začešljanu na jednu stranu.

Ana Gruica Uglešić
Jadran Babić Ana Gruica Uglešić

‘Pa, ovo je ljubav’, napisala je Ana uz fotografije koje možete pogledati ovdje.

Podsjećamo, Marata Ivana glumica je dobila u vezi s našim putopiscem Hrvojem Šalkovićem, a njih dvoje su ostali u odličnim odnosima nakon što su se razišli i pravi su primjer roditelja koji su svoje dijete stavili na prvo mjesto.

Ana je ranije pokazala i kako se njen bivši partner dobro slaže i s njenim suprugom te je jednom prilikom objavila zajedničku fotografiju na kojoj njih troje poziraju.

'Ok. Možda sam imala sreće (kako neki vole reći), a možda je ključno shvatiti da 'ja' nije bitno u ovoj priči nikome. Kad bi svi mjerili uspjeh odnosa po dječjem osmijehu onda ovo nije #mission impossible', napisala je tad na Instagram storyju uz sliku.

Ana Gruica Uglešić, Boran Uglešić i Hrvoje Šalković su u dobrim odnosima
Instagram 

Nedavno je za In Magazinotkrila i što je Marat naslijedio od oca, o kojem Ana uvijek govori samo najbolje.

'Sad je shvatio koncept kazališta, sad hoće sa mnom i ići gledati, predstave, ali ne mislim da će to biti njegov životni put, on je više ovako neki matematičar, ono apstraktno neko razmišljanje. Putovanja definitivno obožava, s tatom obožava provoditi vrijeme, Imamo predivnog tatu koji sve svoje slobodno vrijeme provodi s Maratom, putuju, druže se, i što su stariji imaju neke zajedničke rituale, teme, sportove', otkrila je Ana.

Maleni Marat je odlično prihvatio i Borana, a kako njih dvoje zajedno provode vrijeme pokazala je također jednom prilikom na Instagramu.

Instagram Kako su Boran Uglešić i Marat Ivan Šalković dočekali Anu Gruicu za njen rođendan

Tad je pokazala kako su je za rođendan dočekali kad se vratila kući. Pripremili su joj iznenađenje te joj uz tortu s upaljenim svjećicama zapjevali ‘Sretan rođendan’, a ona je sve snimila i objavila na Insta storyju.

‘Kad se mama vrati doma, moja dva mušketira… Najsretnija’, napisala je uz snimku.

Njeni ‘mušketiri’ su joj se veselo osmjehivali, a nije bilo moguće ne primijetiti kako se Boran ponaša prema malenom Maratu. Ana ih je zatekla kako zagrljeni sjede na kauču, a Boran je u jednom trenutku razdragano poljubio dječaka u čelo.

Tko je sve bio na drugom vjenčanju Ane i Borana pogledajte u galeriji: 

Zvonimir Barisin/Pixsell Crkveno vjenčanje Ane Gruice Uglešić i Borana Uglešića