Poznata splitska glumica Ana Gruica na društvenim mrežama često dijeli trenutke iz privatnog života, a ne skriva ni koliko je zaljubljena u svog supruga, uglednog psihijatra Borana Uglešića s kojim će uskoro proslaviti pet godina braka.

Pozornost često privlači i njen prijateljski odnos s bivšim dečkom, poznatim putopiscem Hrvojem Šalkovićem, s kojim Ana ima sedmogodišnjeg sina Marata Ivana, a još više pojedince iznenađuje da dobar odnos s njenim bivšim ima i njen suprug.

O svojoj ljubavi i braku, ali obiteljskim odnosima, Ana i Boran su progovorili u zajedničkom intervjuu.

Obiteljska proslava Ane Gruice
Instagram 

Našli smo se i u dobru i u zlu. Bilo je naravno i ružnih trenutaka i neugodnih, ali smo to uspjeli sve nekako prebroditi razgovorom, pričom. Imamo predivnu djecu, predivne familije, funkcioniramo zajedno’, rekla je Ana o njihovom braku za InMagazin.

‘Da vam ja skratim priču. Znači, ono što vidite u medijima i ono što mediji prenose, mi smo i sretniji i zadovoljniji i ljepše živimo nego što vidite u medijima’, rekao je Boran.

‘Ja sam možda karakterno onako malo povučeniji, možda malo zatvoreniji. Ali nekako smo se stvarno nadopunili. Ona ima sve što ja nemam, ja imam sve što ona nema’, dodao je.

Ana Gruica i Boran Uglešić uskoro će proslaviti petu godišnjicu braka
Story 

Na pitanja o odnosu s ocem svog djeteta, Ana je otkrila da je s tom pričom u javnost izašla kako bi pokazala ljudima da je to moguće ako dobrobit djeteta stave na prvo mjesto.

Nisam izašla s tom pričom da bih se hvalila kako smo u dobrim odnosima nego kako bih pokazala svim ljudima, da je moguće biti normalan, civiliziran, čak i u slučaju kad roditelji nisu zajedno. Najvažnije je da je dijete nasmijano i da je dječja sreća na prvom mjestu i kad to ljudi shvate i ne budu sebe stavljali na prvo mjesto nego dobrobit djeteta, onda nećemo gledati kojekakve sapunice’, istaknula je ona.

Ana Gruica Uglešić, Boran Uglešić i Hrvoje Šalković su u dobrim odnosima
Instagram 

‘I koliko god to izgledalo komplicirano jako je jednostavno, samo treba otvoriti dušu, malo maknuti ove blokade u mozgu, maknuti primitivizam i staviti u fokus dijete, njegovu sreću i veselje i onda je sve jednostavno’, rekao je Boran.