Poznata splitska glumica Ana Gruica na društvenim mrežama povremeno dijeli fotografije iz privatnog života i pokazuje svoje najbliže, a ovaj put je odlučila podijeliti niz fotografija s obiteljske proslave.

Naime, njen nećak Matej, sin njene sestre, se krizmao, a Ana je dio atmosfere s vrlo emotivne obiteljske proslave podijelila i na društvenim mrežama.

Obiteljska proslava Ane Gruice
Instagram 

‘Ponosni. Matej krizmanik. Tetkino zlato ušlo u svijet odraslih’, napisala je uz fotografije.

Osim s nećakom Ana je pozirala sa suprugom Bojanom Uglešićem, ali sa svoje dvije sestre, starijom Josipom i mlađom Petrom.

Obiteljska proslava Ane Gruice
Instagram 

Iako obiteljske fotografije ne dijeli često, Ana ne skriva koliko joj obitelj znači. U ranijoj je objavi sa sestrama glumica podijelila emotivnu posvetu roditeljima Silvani i Špiri.

Obiteljska proslava Ane Gruice
Instagram 

Nije poanta ove objave praviti se važna lijepim i pametnim sestrama, nego se praviti važna roditeljima koji su nas izveli na pravi put i trudili se da nam u svoje 42.godine braka omoguće sve što su mogli. Sve su to učinili krvavim i napornim radom, sa svojih 20 prstiju. Stoga, roditelji moji, Silvana i Špiro, sretna vam 42. godišnjica braka s najljepšom slikom vaše tri zahvalne kćeri’, napisala je tom prilikom.

S proslave je objavila i nekoliko snimki svoje obitelji na kojima su oni zaplakali jer su ih ponijele emocije.

Špiro Gruica i Ana Gruica
Instagram 

‘Ona obitelj što plače. Pa kad krene jedan’, napisala je uz snimku sestre Josipe.

Špiro Gruica i Ana Gruica
Instagram 

‘Plače drugi…’, napisala je uz snimku ganutog oca.

Špiro Gruica i Ana Gruica
Instagram 

‘Pa plače treći i tako u krug’, dodala je uz snimku na kojoj se i ona uplakana pridružila ocu.