Baby Lasagna pobjednik je Dore. Marko Purišić, 29-godišnji Istranin, glazbenik umjetničkog imena Baby Lasagna, u svibnju će pokušati osvojiti eurovizijski publiku i dogodine dovesti Eurosong u Hrvatsku.

Samozatajni frajer o kojem svi pričaju, horoskopski je Rak iz Umaga čija se glazbena karijera, unatoč godinama staža s grupom Manntra, događa tek posljednjih tjedana. Mnogi ne znaju da Marko ima i mlađeg brata Martina, koji je također glazbenik.

HRTi_-_2024-02-25_22.42.07.png
HRT 

Martin svira bas gitaru u bendu Mono Inc., a nastupa i pod umjetničkim imenom Val Perun. Osim toga, Martin ima i svoj YouTube kanal imena MrtviMartin na kojem, između ostalog, pokazuje svoje bubnjarske vještine.

Dvojica braće bi zajedno znali gostovati i u podcastima gdje bi pričali o svojim glazbenim karijerama i vizijama. Glazbeni idol obojici braće je Rammstein, što su otkrili u podcastu 'Nebitno o bitnom'.

Baby Lasagna brat
Facebook 

Martin ima 26 godina, a osim glazbom, bavi se i audio produkcijom, grafičkim dizajnom, montažom videa i ilustracijom. Više fotografija s ovogodišnje Dore pogledajte u galeriji:

HRT, YouTube Dora 2024.