Baby Lasagnavratio se u rodnu Istru, a tamo su ga, očekivano, dočekali s oduševljenjem.

'Načelnik Općine Kaštelir-Labinci, Đulijano Petrović, direktorica ovdašnjeg TZ-a Linda Grebac i mještani Kaštelira i Labinaca spontano su danas poslijepodne dočekali Marka Purišića - Baby Lasagnu, mladog umaškog glazbenika koji je odnio pobjedu na ovogodišnjoj Dori!', objavljeno je na službenom profilu Turističke zajednice Kaštelir-Labinci.

'Tako će se u svibnju u Švedskoj na pozornici Eurosonga zaoriti taktovi njegove odlične pjesme 'Rim Tim Tagi Dim' za koju je spot snimljen upravo u našem lijepom kraju. Hvala Marku na sjajnoj promociji te mu od srca želimo uspjeh na predstojećem Eurosongu!', dodali su.

Podsjetimo, Purišić je mnogima već poznato lice na sceni jer piše tekstove i glazbu za druge autore, pa je tako pisao za Marina Jurića Čivru. U veljači prošle godine album 'Ravenblack' grupe Mono Inc zauzeo je prvo mjesto na ljestvici 'Offizielle Deutsche Charts', što je veliko postignuće za Marka jer je on pisao tekst.

HRTi_-_2024-02-25_22.42.07.png
HRT 

Nakon što je pobijedio na Dori, Marko je bio izvan sebe.

'Ja sam uvijek išao sa stavom da nije gotovo dok nije gotovo. Nisam razmišljao o pobjedi, bilo mi je važno da dam sve od sebe i da mogu zaspati jer znam da sam dao. I danas sam dao', rekao je.