Nikad Hrvatska bolje nije stajala na eurovizijskim kladionicama. Daju joj velike šanse za pobjedu, a sve zbog Baby Lasagne, odnosno Marka Purišića, koji je na Dori oduševio žiri i publiku pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim'. Popeli smo se na drugo mjesto s devet posto šanse. Od Hrvatske jedino veće šanse za pobjedu ima Ukrajina.

Jedina zamjerka koja se mogla čuti za Baby Lasagnu je ta da njegov nastup previše podsjeća na onaj prošlogodišnjeg predstavnika Finske, koji je lani zauzeo drugo mjesto. No tim glasinama je sada na kraj stao upravo Kaarija, koji je Baby Lasagni pružio veliku podršku.

Finac
Instagram 

'Slična vibra, ali nije isto. Sviđa mi se ova luda hrvatska pjesma', napisao je Finac.

Podsjetimo, Purišić je mnogima već poznato lice na sceni jer piše tekstove i glazbu za druge autore, pa je tako pisao za Marina Jurića Čivru. U veljači prošle godine album 'Ravenblack' grupe Mono Inc zauzeo je prvo mjesto na ljestvici 'Offizielle Deutsche Charts', što je veliko postignuće za Marka jer je on pisao tekst.

Baby Lasagna.
HRT 

Nakon što je pobijedio na Dori, Marko je bio izvan sebe. 'Ja sam uvijek išao sa stavom da nije gotovo dok nije gotovo. Nisam razmišljao o pobjedi, bilo mi je važno da dam sve od sebe i da mogu zaspati jer znam da sam dao. I danas sam dao', rekao je.

Više njegovih fotografija pogledajte u galeriji:

Press Baby Lasagna